Kontor, Humblegatan 20 A, LILLA ALBY, Sundbyberg

  • 50 m²

Hyr fräscht och centralt kontor i Lilla Alby / Sundbyberg


Lokaltyp Kontor
Total yta 50 m²
Adress Humblegatan 20 A
Område LILLA ALBY
Kommun Sundbybergs kommun
Objektsnummer 41941928

Beskrivning

Hyr fräscht och centralt kontor i Lilla Alby / Sundbyberg

Välkommen till ett kontor i markplan med öppen planlösning och stora fönster som vetter mot Humblegatan / Lilla Albyskolan. Tillträde from 1 april 2021 om ingen anpassning ska göras. Kan eventuellt finnas möjlighet till tidigare tillträde.

Om fastigheten

Välkommen till Humblegatan 20 A i småstadsidyllen Sundbyberg. Det här är Sveriges minsta kommun till ytan, men samtidigt bland de snabbaste växande sett till ökningen av antal invånare. Härifrån har du nära till det mesta som Bromma flygplats, Stockholm city och en stadskärna med mycket goda allmänna kommunikationer.

Service

Fastigheten byggdes 2015 och här finns 31 lägenheter. Totalytan är på 2 466 kvm. Fasaden består av puts och tegel och taket av plåt. Förråd (i lägenheter) och tvättstuga (badrum förberedda för tvättpelare) finns. Även balkonger/altaner och hiss. TV/bredband/kabel distribueras av Telenor. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: FTX-ventilation. Parkering (utomhus och i garage i intilliggande fastighet) och cykelrum finns. Sophantering: Sopskåp, miljörum, kompost för biobränsle.

Kommunikationer

Det är enkelt att sig hit kommunalt med buss, tunnelbanans blå linje (station Sundbyberg Centrum), pendeltåg eller tvärbana.

Läs mer om fastigheten


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen