Kontor, Hulda Mellgrens Gata 5, Göteborg

  • 2 287 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 190 583 - 323 992 kr/mån

Här erbjuds ett stort kontor med tillhörande renrum och lab på totalt 2 287 kvm i det expansiva området - Högsbo industriområde! Här får ni en rymlig planlösning med trevligt pausutrymme som har ett modernt och fräscht kök. Lokalen har ett utmärkt skyltläge mot Söderleden och gott om parkeringsplatser finns. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Lokalen har närhet till kolle...


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 287 m²
Adress Hulda Mellgrens Gata 5
Byggår 1990
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41836819
Områdeshyra 190 583 - 323 992 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Här erbjuds ett stort kontor med tillhörande renrum och lab på totalt 2 287 kvm i det expansiva området - Högsbo industriområde! Här får ni en rymlig planlösning med trevligt pausutrymme som har ett modernt och fräscht kök. Lokalen har ett utmärkt skyltläge mot Söderleden och gott om parkeringsplatser finns.

Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Lokalen har närhet till kollektivtrafik och all tänkbar service som ligger runt knuten samt ett cykelavstånd in till stan för den aktiva!

Hör av dig till Colliers för visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag och här arbetar ca 15 000 personer. Här finns också friskvård som Sisjö Golf och Padel Center Göteborg.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Det finns två busslinjer, 84 och 186, som trafikerar området med hållplats Sisjö Kullegata.

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten. Dessa busslinjer tar dig vidare till Marklandsgatan och Frölunda Torg som båda är knutpunkter för kollektivtrafiken.

Planlösning

Kontor.

Parkering

Gott om parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen