Kontor, Hovslagarevägen 33, Edsberg, Sollentuna

Castellum Shopping (39 m) Bilservice (61 m) Kommunikation (102 m) Restaurang (201 m) Friskvård (232 m)

Trivsamt kontor i Edsberg

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 231 m²
Adress Hovslagarevägen 33
Område Edsberg
Våning 2
Objektsnr 41889721
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Trivsamt kontor i Edsberg

Planlösning

Här finner du ett kontor på plan 2 med härliga glaspartier och en välkomnande entré. Glaspartierna ger detta rumsindelade kontor en öppnare känsla och det är möjligt att öppna upp till öppet landskap om så önskas. Det finns totalt två entréer där den ena går via en loftgång och den andra går via trapphuset. Kontoret har även en generös takhöjd som gör att det känns luftigt och trivsamt.

Service

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen.
I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat.

Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. Stinsen shoppingcenter och Sollentuna Centrum, med stort utbud av butiker och restauranger, ligger endast 5 minuters bilfärd bort. I närheten finns även grönområde och motionshall.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Castellum

Hovslagarevägen 1, Edsberg

Tätt intill Edsviken, Sollentuna, bygger Lindbäcks 203 st ny...

Visad

Danderydsvägen 9, Edsberg

Ljusa moderna kontorslokaler med nära anslutning till Sollen...

Visad