Kontor, Hovås Allé, Nya Hovås, Billdal

  • 130–850 m²
  • 2021, Q2

Den nya kontorsbyggnaden, NODI, ska uppföras i Nya Hovås längs Hovås Allé. NODI kommer vara en av de byggnader som tydligast annonserar Nya Hovås från 158:an, och skapar med sin placering och utformning en tydlig entrépunkt till området. Genom sina utkragande våningsplan ges byggnaden en karaktäristisk gestaltning, där de underliggande ytorna av trä tillsammans med de vertikala lamellerna beskriver för betraktaren att byggnaden är av trä.Till år 2021 beräknas NODI vara inflyttningsklar....


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Kontor / Lager
Total yta 130–850 m²
Adress Hovås Allé
Område Nya Hovås
Kommun Kungsbacka kommun
Byggår 2020
Hiss Ja
Våning 2-5
Takhöjd 3,50 meter
Tillträde 2021, Q2
Objektsnummer 41922572

Beskrivning

Den nya kontorsbyggnaden, NODI, ska uppföras i Nya Hovås längs Hovås Allé. NODI kommer vara en av de byggnader som tydligast annonserar Nya Hovås från 158:an, och skapar
med sin placering och utformning en tydlig entrépunkt till området. Genom sina utkragande våningsplan ges byggnaden en karaktäristisk gestaltning, där de underliggande ytorna av trä tillsammans med de vertikala lamellerna beskriver för betraktaren att byggnaden är av trä.Till år 2021 beräknas NODI vara inflyttningsklar.

Omgivning

Omkring 1200 personer har sin arbetsplats i Nya Hovås. Till butiksverksamheterna handplockar vi aktörer som bidrar till den unika blandningen och som har något speciellt att erbjuda besökarna. Ambitionen för Nya Hovås är en levande stadsdel med varierande bebyggelse fylld med trevliga butiker och mötesplatser där en blandning av människor arbetar, bor och umgås, varav Nodi blir ett tillskott till denna miljö. Idag (2019) står 700 av 2 300 bostäder klara tillsammans med skola, arbetsplatser, restauranger, mötesplatser, serviceinrättningar och ett 30-tal butiker som samlas under konceptet "Small Shops" som nominerats till årets butikskoncept.

Planlösning

Kontorsplanen är projekterade för att rymma öppna och/ eller slutna arbetsplatser. Ett kontorsplanen kan delas in i upp till fyra hyresgäster. Entréplanet med sina publika ytor har extra hög rumshöjd med exponerad konstruktion av trä. Våning 2-4 är rena kontorsytor som kan delas in i 1-4 hyresgäster. Våning 5 kan delas in i 1-2 hyresgäster och rymmer även en gemensam terrass för samtliga hyresgäster i huset.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen