Kontor, Holländargatan 25, NORRMALM, Stockholm

  • 114 m²
  • Enligt överenskommelse.

Lokal med A-läge och egen ingång direkt från gatan! Möjlighet att vara med och påverka anpassningar! Ingen överlåtelseavgift utgår!


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 114 m²
Adress Holländargatan 25
Område NORRMALM
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1898
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41942831

Beskrivning

Lokalen är ca 114 kvm enl. hyresvärden (lokalen dock ännu inte uppmätt).

Lokalarean fördelas på ett större rum, en entré med palts för väntande besökare, en wc, förrådsutrymmen samt en fönsterlös yta innanför entrén samt ett rum innerst i lokalen. I det innersta rummet kommer fastighetsägaren att bygga ett helt nytt pentry samt panerar att ta bort några väggar så att det blir en öppnare planlösning än vad ritningen visar.

Här finns renoveringsbehov och en hyresgäst som är med tidigt i processen kommer att ges möjlighet att få vara med och påverka lokalanpassningarna!

Omgivning

Lokalen är mycket attraktivt benägen på Holländargatan som löper parallellt med Drottninggatan samt är blygsamt trafikerad av bilister. Här ges medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren. Förutom Drottninggatans myllrande folkliv runt huskroppen finns stillheten i parkerna Tegnérlunden och Observatorielunden alldeles inpå knuten. Närområdet berikas även av ett brett kulturutbud.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.

Service

Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer etc.

Skyltläge

Lokalen erbjuder goda exponeringsmöjligheter i fönstren.

Övrigt

ÖVRIGT:

Tillträde kan ske enligt eller överenskommelse och hur snabbt beror på de överenskomna lokalanpassningarna. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen