Kontor, Holländargatan 23, Norrmalm, Stockholm

  • 122 m²
  • Tillträde enl. överenskommelse
  • 33 550 - 59 983 kr/mån

Fantastisk lokal högst upp, anno 1890.


Lokaltyp Kontor
Total yta 122 m²
Adress Holländargatan 23
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Våning 5 av 5
Tillträde Tillträde enl. överenskommelse
Objektsnummer 41936343
Områdeshyra 33 550 - 59 983 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Fantastisk kontorslokal med takbjälkar och vacker utsikt över takåsar. Lokalen har idag en arbetsdel med plats för ca 6-8 arbetsplatser, ett mötesrum, pentry, pausytor samt två toaletter varav den ena med dusch. Takbjälkar, tegelgolv, öppen spis (ej eldningsbar) ger extra karaktär. Soffbordet, som är gjort av den tidigare hissmotorn, följer med lokalen.
Lokalen ligger på femte våningen. Hiss går till våning fyra.

Omgivning

Trevlig kontorsfastighet med äldre charm, centralt belägen i City/Norrmalm, med ett stenkast från Sveavägen. Nära till Drottninggatan, Tegnérlunden, Stadsbiblioteket samt strålande kommunikationer med T-bana Rådmansgatan.

Kommunikationer

T-bana Rådmansgatan ligger runt hörnet samt knappt 10-12 minuters promenadavstånd till Odenplan station. Flertal bussar som stannar på Sveavägen och endast 15 min promenadavstånd till T-Centralen med pendeltåg, fjärrtåg, T-banor samt Arlanda Express.

Parkering

I närområdet finns flera parkeringsgarage, bl.a. Drottninggaraget och Qpark Rådmansgatan.

Service

I närområdet finns ett rikt och varierat utbud av butiker, restauranger, caféer, postombud, bank samt all annan tänkbar närservice alldeles runt husknuten.Bilder på lokalen