Kontor, Holländargatan 17, City, Stockholm

  • 364–875 m²
  • 20230401


Lokaltyp Kontor
Total yta 364–875 m²
Adress Holländargatan 17
Område City
Publicerad 2023-11-11
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1800
Renoveringsår 1860/1920/2001
Tillträde 20230401
Objektsnummer 41878042

Beskrivning

På Holländargatan 17, 3 tr, kan vi ny erbjuda en trivsam lokal med högt i tak och stora fönster med bra ljusinsläpp. Inspirerande och härlig miljö i Westmanska Palatset dikt intill Adolf Fredriks kyrka. Trevlig disponering med rymliga och öppna kontorsytor, flera separat kontorsrum samt ett bra utbud av mötesrum av varierande storlek. Trivsamt pentry, 6 st wc varav en med dusch. Lokalen är anpassad för ca 63 st arbetsplatser.  Lokalen kan delas av till två lokaler: - 364 kvm - 511 kvm Ett läge som erbjuder det mesta! Ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker, service mm. Fantastiskt läge med endast några minuters promenad till Centralstationen, Cityterminalen och Hötorgets alternativt Rådmansgatans tunnelbana ligger bara något kvarter bort. Fastigheten har två stycken trevliga och mysiga innergårdar med sittgrupper.
Vacker fastighet som uppfördes tidigt under 1800-talet av bryggarekungen Abraham Westman, därav namnet Westmanska Palatset. Hela fastigheten har genom åren byggts om och till och genomgick en totalrenovering och upprustning under 2000-2001.
I fastigheten finns en trevlig restaurang, moderna och fräscha konferens- och möteslokaler som bokas via www.westmanska.se

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm city Arlanda Express - 10 min Citybanan och T-centralen - 7 min Stockholms centralstation - 10 min Göteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central) London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats) Tunnelbana De närmaste T-banestationerna är Hötorget och Rådmansgatan längs den gröna linjen. Bussförbindelser SL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet, bland annat från Kungsgatan vid Hötorget. För mer information, se Länk till SL:s webbplats Länk till SJ:s webbplats

Parkering

Hyresgäster kan kontakta Aimo park på telefon 0771-96 90 01, eller besök www.aimopark.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Wallingatan och Olof Palmes gata.

Service

Restauranger I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. På Drottninggatan finns ett flertal caféer och lunchrestauranger. I närheten finns även den populära restaurangen GRILL. Shopping och nöjen När det gäller shopping finns det mesta i området, inte minst på Drottninggatan som kantas av butiker. Inom gångavstånd från fastigheten ligger Centralbadet som erbjuder spa-behandlingar, bad. Konferens och evenemangsanläggning Westmans Event & Konferens AB beläget på Holländargatan 17 erbjuder utrymmen för dagskonferenser och möteslokaler för er nästa konferens, oavsett om ni bara har ett möte med ett fåtal deltagare eller en fullspäckad branschdag. I direkt anslutning finns en restaurang vilket innebär att förtäring för konferenserna kan tillhandahållas. Träning- och hälsa Sats Hötorget - Beläget på Sveavägen 20. City Akuten Husläkarmottagning - Beläget på Apelbergsvägen .


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen