Butikslokal, Hildedalsgatan 1, BACKAPLAN, Göteborg

  • 5 301 m²
  • 441 750 - 1 767 000 kr/mån

Stor butikslokal med verkstad


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 5 301 m²
Adress Hildedalsgatan 1
Område BACKAPLAN
Objektsnummer 41908355
Områdeshyra 441 750 - 1 767 000 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Modern fastighet från 2007 med möjlighet att bedriva verkstad, butik eller däckhotell. Fastigheten består av två byggnader. Den stora byggnaden är i två plan med egen uppfart till det övre planet. Här har bedrivits bilförsäljning och bilverkstad. Den mindre byggnaden används idag som däckhotell. Fastigheten erbjuder goda parkeringsmöjligheter och är helt inhägnad.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Grimbo industriområde på Hisingen, i närheten av Hildedals bostadsområde. Hisingen är Sveriges fjärde största ö och fyller hälften av Göteborgs yta. Hisingen har mest, bostäder, storindustrier, bostäder, köpcentrum, grönområden, badplatser och båthamnar. Hisingen är strategiskt beläget för lager- och logistikföretag eftersom det alltid är nära till de stora lederna. Det är stort tryck från handelsföretag att etablera sig här, eftersom bland annat Bäckebol köpcenter med IKEA finns i närheten, Backaplan är ett annat stort köpcenter som finns på Hisingen.

Kommunikationer

Goda kommunikationer, flera busshållplatser alldeles intill fastigheten.

Service

Ett flertal lunchrestauranger finns i närheten, Sankt Jörgens Golf samt Gårda Johan Centrum. Hornback ligger endast ett stenkast från fastigheten.

Övrigt

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av visning!


Bilder på lokalen