Butikslokal, Herrhagsvägen, Enskede

  • 212 m²

Läget är mycket gynnsamt i och med dess närhet till utmärkt kommunikationsläge där invånare i området pendlar till och från skola och jobb varje dag. Lokalen är uppbyggd i två våningar med möjlighettill entresol med en öppen och ljus känsla.Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial. Runt knuten finns härliga promenadstråk och gemensamma uteplatser intill husen öppnar upp för avkoppling och grillkvällar....


Lokaltyper Butikslokal / Livsmedelslokal / Träningslokal / gym
Total yta 212 m²
Adress Herrhagsvägen
Objektsnummer 41918178

Beskrivning

Läget är mycket gynnsamt i och med dess närhet till utmärkt kommunikationsläge där invånare i området pendlar till och från skola och jobb varje dag.

Lokalen är uppbyggd i två våningar med möjlighet till entresol med en öppen och ljus känsla.Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial. Runt knuten finns härliga promenadstråk och gemensamma uteplatser intill husen öppnar upp för avkoppling och grillkvällar.

Omgivning

Gubbängens Centrum ligger alldeles i närheten med livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral och bibliotek. Ett citynära läge för dig som också uppskattar naturområden. Det är endast 19 minuter till T-centralen med tunnelbanan.

Kommunikationer

släge: Ca 15 min till centrala Stockholm med gröna linjen. Det strategiska läget gör också att cykelstråk mot Stockholms innerstad och tunnelbana finns med bara några minuters promenad bort.

Service

Källsortering för papper, tidningar, glas, plast och metall finns i anslutning till fastigheterna. Strax söder om området finns ett mindre stadsdelscentrum som inrymmer livsmedelsbutik,
vårdcentral, postservice och tandläkare m.m.


Bilder på lokalen