Lagerlokal, Hermansgatan 8, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 12 563 - 20 938 kr/mån
Stena Fastigheter Malmö AB Restaurang (95 m) Shopping (65 m) Friskvård (63 m) Bilservice (477 m) Bränslestation (629 m) Grönområde (443 m) Kommunikation (226 m) Uttagsautomat (379 m) Kemtvätt (233 m)

Infarten tilll lokalen är via nedfarten till garaget på Hermansgatan. Som bilderna visar är det de blå ståldörrarna som är lokalens ingång. Här finns gott om plats för förvaring och uppställning. Detgår bra att köra in i lokalen för av och på lastning. Lokalen är centralt belägen mellan Värnhem och Entré. Fastigheten är strategiskt bra placerad med direkt anslutning till inre ringvägen....

Fakta om lokalen
Lokaltyper Lagerlokal/Lagerlokal/Lagerlokal
Total yta 335 m²
Adress Hermansgatan 8
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41831671
Lokalguidens estimerade områdeshyra
12 563 - 20 938 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Infarten tilll lokalen är via nedfarten till garaget på Hermansgatan. Som bilderna visar är det de blå ståldörrarna som är lokalens ingång. Här finns gott om plats för förvaring och uppställning. Det går bra att köra in i lokalen för av och på lastning. Lokalen är centralt belägen mellan Värnhem och Entré. Fastigheten är strategiskt bra placerad med direkt anslutning till inre ringvägen.

Kommunikationer

Värnhemstorget ligger granne med fastigheten och därmed finns tillgång till stora delar av Malmös lokal-och regiontrafik med buss. Om man inte vill åka buss tar en promenad till Malmö Centralstation ca 10-15 minuter.

Parkering

Garage finns. Till garageplatsen är det separat kö.

Service

Kring fastigheten finns ett stort utbud av butiker, restauanger och övrig service.

Artiklar om Stena Fastigheter Malmö AB