Butikslokal, Herkulesgatan 1, Backaplan, Göteborg

  • 890 m²
  • Enligt överenskommelse.

Öppen butikslokal på 890 kvm med grymt skyltläge och bra takhöjd finns nu ledig!


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 890 m²
Adress Herkulesgatan 1
Område Backaplan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2015
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41926318

Beskrivning

Nu erbjuds en stor, öppen butikslokal om 890 kvm. Lokalen har stora skyltfönster ut mot gatan och väldigt bra skyltläge. I lokalen finns ett litet kontorsutrymme samt två toaletter. Här har ni 5 meters takhöjd!

Om så önskas kan man hyra till lager + personalutrymme som ligger vägg i vägg med butikslokalen. Detta gör att hela lokalen blir på totalt 1680 kvm.

Omgivning

Beläget ett stenkast från Hjalmar Brantingsplatsen med ett av stans bästa lägen ur kommunikativ synvinkel och Backaplan med all tänkbar shopping och handel. Grannar till lokalen är Sängjätten, Totus Fitness, MegaFun, Munhälsa och Trafikskola

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger Hjalmar Brantningsplatsen med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Härifrån tar den endast 4 minuter till knutpunkten Nordstan och Nils Ericsons Terminalen.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Gott om parkering utanför lokalen

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen