Kontorshotell, Hemvärnsgatan 9, Solna, Solna

New Office AB Bilservice (166 m) Restaurang (222 m) Shopping (205 m) Kommunikation (120 m) Friskvård (0 m) Uttagsautomat (616 m) Grönområde (597 m) Bank (16 m) Bränslestation (164 m)

I nya Solna Strand, närmare bestämt Solna Gate om man inte vill trängas i innerstan. Sitt kvar på ditt kontor eller sök kreativitet i loungen, bland vikterna på gymmet eller ta ett dopp i poolen. Attarbeta handlar om att utvecklas och för att utvecklas krävs en kreativ miljö - det är så Summit tänker när dom skapar Solnas nyaste kontor. I direkt anknytning till det inglasade orangeriet och dess uteplats byggs kontor för dig som är i uppstartsfasen eller valt att ensam är stark, men självklart...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 5 - 50 m²
Adress Hemvärnsgatan 9
Område Solna
Objektsnr 41850724
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I nya Solna Strand, närmare bestämt Solna Gate om man inte vill trängas i innerstan. Sitt kvar på ditt kontor eller sök kreativitet i loungen, bland vikterna på gymmet eller ta ett dopp i poolen. Att arbeta handlar om att utvecklas och för att utvecklas krävs en kreativ miljö - det är så Summit tänker när dom skapar Solnas nyaste kontor.

I direkt anknytning till det inglasade orangeriet och dess uteplats byggs kontor för dig som är i uppstartsfasen eller valt att ensam är stark, men självklart är det också trevligt med kollegor och Summit bygger därför kontor för upp till sex personer.

Här finns även tolv toppmoderna, helt nyrenoverade lokaler för alla slags möten, inklusive konferenser och event för flera hundra personer. Ät i husets restaurang eller så kan Summit hjälpa er med catering.

24 timmars access till ditt kontor
Receptionsservice vardagar mellan 08.00 – 18.00
Företagsnamn med på befintlig skylt vid entré
Fri tillgång för kaffe, te & frukt
Städning 2 gånger / vecka

Från 4000 kr/månad per person och plats
6 månaders uppsägning (per kalender månad).
Ej besittningsskydd - Tillträde efter överenskommelse.

Hemvärnsgatan 9, Solna

Solna Gate är en fullservicefastighet i bästa läge med moder...

Visad

Hemvärnsgatan 9, Solna

Solna Gate är en fullservicefastighet i bästa läge med moder...

Visad

Hemvärnsgatan 9, Solna

Lättillgängliga Förråd finns att hyra i Solna Gate. Förråd i...

Visad

Hemvärnsgatan 9, Solna

Lättillgängliga Förråd finns att hyra i Solna Gate. Förråd i...

Visad