Övrig lokal, Hejaregatan 30, Samarkand, Växjö

Newsec Shopping (18 m) Kommunikation (36 m) Restaurang (63 m) Friskvård (82 m) Uttagsautomat (175 m) Parkering (199 m) Bilservice (391 m)

Lokal i närheten av Grand Samarkand om 243 kvm. Lämplig för exempelvis mäklerifirma. Kontakta handläggare för ytterligare information.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 243 m²
Adress Hejaregatan 30
Område Samarkand
Objektsnr 41838109
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

pratbubbla_delResurs 14

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Lokal i närheten av Grand Samarkand om 243 kvm. Lämplig för exempelvis mäklerifirma. Kontakta handläggare för ytterligare information.

Omgivning

Fastigheten ligger i Växjös äldre västra industriområde, gränsande till Värendsvallen.
Växjö är Smålands näst största tätort med ca 80 000 invånare. Staden är nästan helt omgivet av sjöar, från Helgasjön i norra delen av staden till Södra Bergundasjön och centralt belägna Växjösjön. Växjö har ett mycket omtalat kultur och nöjesutbud, exempel på detta är Växjö konserthus som är ett av landets största. Växjö fick stadsrättigheter år 1342 och blev universitetsstad år 1999.
Växjö är unik i sitt slag vad gäller sin minskade klimatpåverkan och har fått flera internationella utmärkelser, bl.a. beskrev brittiska BBC Växjö som Europas grönaste stad vilket sedan blev stadens varumärke och ett tecken på stadens vision för framtiden.

Stadens näringsliv är rikt och mångfacetterat. Här finns omkring 7 000 företag i en dynamisk blandning av storlekar och branscher, inte minst glastillverkningen i Glasriket som ger eko världen över. Växjö är idag en expansiv stad med centrum för en snabbt växande handel.

Exempel på butiker i handelsområdet är Grand Samarkand (köpcentrum), Intersport, OnOff, Systembolaget, Siba, Elgiganten, Rusta, Toys r us och Hemma. Närmaste granne är ICA Maxi.

Kommunikationer

Lätttillgängligt från Växjös ringled. Bussar varje halvtimme från centrum.

Handelsvägen 8, Växjö

Butikslokaler i handelsområdet Samarkand. En butik om 1041 k...

Visad

Ljungadalsgatan 2, Västra Mark

Flexibla kontorslösningar för små, stora och medelstora verk...

Visad

I11, Vaktvägen, kv Handlaren, I 11

Verksamhetsmark ca 1,5 km väster om Växjö centrum, i anslutn...

Visad