Kontor, Heffnersvägen 34, Skönsberg, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 133 333 - 191 667 kr/mån
Diös Restaurang (30 m) Shopping (38 m) Bilservice (127 m) Bränslestation (323 m) Kommunikation (367 m)

Lokaler med utsikt över Sundsvallsbron- kontor, butik och industri efter Norra Kajen.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 2 000 m²
Adress Heffnersvägen 34
Område Skönsberg
Objektsnr 41877539
Lokalguidens estimerade områdeshyra
133 333 - 191 667 kr/mån
800 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Lokalytor från det mindre kontoret- till det större- butiksytor och industri. I en fastighet med god tillgänglighet efter Norra kajen, ca 2 km från Sundsvalls city i ett område med hög bostadstillväxt.

Omgivning

Nord väst om Sundsvalls centrum, efter vattnet vid Norra kajen och norra sidan av hamninloppet via Heffnersvägen och Lagergatan återfinns denna fastighet ca 2 km från city. Med utsikt över Sundsvallsbukten och den nybyggda Sundsvallsbron i ett område på tillväxt inom både kommersiell verksamhet samt bostäder är omgivningen både levande och utvecklande. Fastigheten ligger i ett område med verksamheter inritkat mestadels mot industri, bygg och infrastruktur. Även kommunala bolag såsom Sundsvalls Elnät och Servanet återfinns i området. Med den bostadstrend som nu råder efter Norra kajen så finns alla möjligheter att etablera sin verksamhet i denna fastighet med nytänkande av verksamhetstyp mer åt den kommersiella riktningen.

Kommunikationer

I navet av Heffnersvägen, Lagergatan med anslutning till E4 och Sundsvalls Bron så är kommunikationen god. Gångavstånd till busskommunikation. Flertalet parkeringsplatser återfinns i fastighetens garage samt utanför fastigheten.

Service

Med närhet till Sundsvalls city samt Skönsbergscentrum återfinns all service på några minuter. Lunchrestaurang återfinns i fastigheten men även ytterligare restauranger nås på gångavstånd.

Övrigt

Lokaler att utforma efter verksamhet och känsla. Fastigheten inbjuder till både kontorsverksamhet, butik i markplan samt industri och verkstad. Centralt i fastigheten finns en stor ljusgård, även en lunchrestaurang återfinns i huset. Verksamma i fastigheten är bland annat ÅF och Sund Birsta.

Heffnersvägen 34, Skönsberg

Kontors lokal om 676 m2 med utsikt över Sundsvalls fjärden e...

Visad

Heffnersvägen 34, Centrum

Lokal om 680 m2 med stort garage, 3 st fullstora portar, pun...

Visad

Bruksgatan 11, Matfors

I Matfors bruk finns detta mindre kontorshotell med närhet t...

Visad