Kontor, Heffnersvägen 34, Skönsberg, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 133 333 - 191 667 kr/mån
Diös Restaurang (30 m) Shopping (38 m) Bilservice (127 m) Bränslestation (323 m) Kommunikation (367 m)

Lokaler med utsikt över Sundsvallsbron- kontor, butik och industri efter Norra Kajen.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 2 000 m²
Adress Heffnersvägen 34
Område Skönsberg
Objektsnr 41877539
Lokalguidens estimerade områdeshyra
133 333 - 191 667 kr/mån
800 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Lokalytor från det mindre kontoret- till det större- butiksytor och industri. I en fastighet med god tillgänglighet efter Norra kajen, ca 2 km från Sundsvalls city i ett område med hög bostadstillväxt.

Omgivning

Nord väst om Sundsvalls centrum, efter vattnet vid Norra kajen och norra sidan av hamninloppet via Heffnersvägen och Lagergatan återfinns denna fastighet ca 2 km från city. Med utsikt över Sundsvallsbukten och den nybyggda Sundsvallsbron i ett område på tillväxt inom både kommersiell verksamhet samt bostäder är omgivningen både levande och utvecklande. Fastigheten ligger i ett område med verksamheter inritkat mestadels mot industri, bygg och infrastruktur. Även kommunala bolag såsom Sundsvalls Elnät och Servanet återfinns i området. Med den bostadstrend som nu råder efter Norra kajen så finns alla möjligheter att etablera sin verksamhet i denna fastighet med nytänkande av verksamhetstyp mer åt den kommersiella riktningen.

Kommunikationer

I navet av Heffnersvägen, Lagergatan med anslutning till E4 och Sundsvalls Bron så är kommunikationen god. Gångavstånd till busskommunikation. Flertalet parkeringsplatser återfinns i fastighetens garage samt utanför fastigheten.

Service

Med närhet till Sundsvalls city samt Skönsbergscentrum återfinns all service på några minuter. Lunchrestaurang återfinns i fastigheten men även ytterligare restauranger nås på gångavstånd.

Övrigt

Lokaler att utforma efter verksamhet och känsla. Fastigheten inbjuder till både kontorsverksamhet, butik i markplan samt industri och verkstad. Centralt i fastigheten finns en stor ljusgård, även en lunchrestaurang återfinns i huset. Verksamma i fastigheten är bland annat ÅF och Sund Birsta.

Heffnersvägen 34, Centrum

Lokal om 680 m2 med stort garage, 3 st fullstora portar, pun...

Visad

Heffnersvägen 34, Skönsberg

Kontors lokal om 676 m2 med utsikt över Sundsvalls fjärden e...

Visad

- Heffnersvägen 22, Sundsvall

Ett halvt våningsplan på 1 Tr. ca 300 kvm står ledig i detta...

Visad