Kontor, Heffnersvägen 34, Centrum, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 37 667 - 54 146 kr/mån
Diös Bilservice (127 m) Shopping (120 m) Friskvård (677 m) Restaurang (0 m) Kommunikation (367 m) Uttagsautomat (756 m) Grönområde (674 m) Bränslestation (560 m) Postkontor (554 m)

Övrigt på 565 kvm på Heffnersvägen 34 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 565 m²
Adress Heffnersvägen 34
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41864776
Lokalguidens estimerade områdeshyra
37 667 - 54 146 kr/mån
800 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Stor lokal med tvätthall och garage i fastighet med kontorskomplex med närhet till Sundsvalls centrum. Lokalen är utrustad med ett stort garage som nås via 3 st fullstora portar. Golvvärme i hela garageytan, punktutsug för avgaser. Via garaget nås kontor och lagerutrymme samt personalutrymmen längtst bak i lokalen utrustad med kök, omklädningsrum, dusch och wc. Via garaget nås även tvätthallen, med separat port. Tvättahllen är utrustad med oljeavskiljare klass 2, samt punktutsug för svets, löd och avgaser

Omgivning

Med utsikt över Sundsvallsbukten och den nybyggda Sundsvallsbron i ett område på tillväxt inom både kommersiell verksamhet samt bostäder är omgivningen både levande och utvecklande. Fastigheten ligger i ett område med verksamheter inritkat mestadels mot industri, bygg och infrastruktur. Även kommunala bolag såsom Sundsvalls Elnät och Servanet återfinns i området. Närhet till grönområden, småbåtshamn och träningsanläggning nås på några minuter.

Kommunikationer

Med sin närhet till nya Sundsvallsbron och E4 samt gångavstånd till busskommunikation är fastigheten lätt att nå. Flertalet parkeringsplatser återfinns i området runt fastigheten.

Service

Med närhet till Sundsvalls centrum på dryga kilometern samt Skönsbergscentrum så återfinns all service på några minuter. Lunchrestaurang återfinns i fastigheten. Även ytterligare restauranger nås på gångavstånd.

Lagergatan 14, Skönsberg

Kontorslokal med flertalet cellkontor i varierande storlek p...

Visad

Lagergatan 14, Centrum

Butikslokal om ca 1324 m2 beläget i Skönsberg- ett aktivt om...

Visad

Skönsbergsvägen 3, Marieberg

Kontorslokaler i kanonläge med möjlighet att hyra från ett p...

Visad