Butikslokal, Hedåsgatan 3, Heden, Göteborg

  • 164 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 13 667 - 54 667 kr/mån

Lokal i två plan - möjlighet för butik, kontor eller showroom. Grymt läge vid Heden! 164 kvm med öppen planlösning.


Lokaltyper Butikslokal / Utställning / mässa / Kontor / Lagerlokal
Total yta 164 m²
Adress Hedåsgatan 3
Område Heden
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41833947
Områdeshyra 13 667 - 54 667 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en lokal om 164 kvm på grymt läge i stan. Lokalen ligger i bottenplan och har stora skyltfönster mot Hedåsgatan. Lokalen är i två plan och entréplan är på 92 kvm och källarplan är på 72 kvm. Här finns alla möjligheter för kontor, butik, lager eller showroom. Eller varför inte kombinera? Planlösningen är öppen och entréplan har en liten toalett och ett lättare pentry, ner till källarplanet går en spiraltrappa och där är planet uppdelat i tre sektioner.

I lokalen är det också möjligt att ha café - dock endast kall mat som sallad, bowls och smörgåsar. Det finns inte ventilation för restaurangkök eller varm matlagning.

Omgivning

Här sitter du med mycket puls och folk i rörelse. Runt i området finns mycket kontor och bostäder. Du har närhet till Heden som erbjuder grönområde, sport och aktivitet men också mycket parkering.

Kommunikationer

Här finns grymma kommunikationer - lokalen är placerade precis vid Heden, med alla tänkbara bussar. Berzeliigatan ligger också ett stenkast ifrån

Planlösning

Öppen.

Parkering

Hedens parkering finns precis utanför lokalen

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen