Butikslokal, Hantverkargatan 12, Västerås centrum, Västerås

  • 141 m²

Trevlig butikslokal i Västerås


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 141 m²
Adress Hantverkargatan 12
Område Västerås centrum
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41944445
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Centra i Västerås. Synnerligen attraktivt belägen butikslokal mitt på Hantverkargatan i flödet mellan Vasagatan och Sturegatan. Stora skyltfönster för god exponering och egen butiksentré rakt ut mot Hantverkargatan. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Butikslokalen har en planlösning med öppen butiksyta samt personalutrymme med lunchrum och pentry. Butikens stora fönster skapar ett härligt ljusinsläpp i lokalen med utsikt till promenadstråket som går utanför, här passerar många människor varje dag som skapar en utmärkt miljö för er verksamhet.

Västerås Citykärna erbjuder ett stort serviceutbud med blandning av moderna gallerior, butiker och trevliga gatustråk. Följer man gatan ner mot centralstation möts ni av stadshuset och stadsparkens fantastiska grönska, här kan ni umgås över en lunch eller en promenad genom parken. Corem tillsammans med flera andra aktörer är med och skapar nya resecentrum som ska spegla framtidens hållbara och klimatsmarta livsstil där människor och miljö ligger i fokus. 

Vi lyfter och moderniserar city med att skapa tre kvarter som inkluderar bostäder, lokaler, handel och service för att möta den utveckling som staden är i. Delar av fasaden och entréerna på Punkthuset och Gallerian får ett lyft och nya aktörer flyttar in där bland annat livsmedelsaktören Coop och Systembolaget ligger i fokus. Vi skapar en citykärna som är unik och attraktiv. 

Med de fantastiska läge som fastigheten har så finns allt inom de serviceutbud du kan önska dig. Här finns gatustråk, moderna gallerior, livsmedelsbutiker, nöjen, vård- och skönhet, kulturliv och ett rikt restaurangutbud.

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar, ni når stationen med några få minuters promenad. Härifrån går regelbundna avgångar till Enköping, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Sala och Örebro. Framtida resecentrum utvecklas i området med bland annat Corem som en av aktörerna. Busskommunikation finner ni även på Stora gatan som ligger intill fastigheten. E18 nås med bil på några minuter.

Goda möjligheter till garageplatser i nära anslutning till fastigheten. 


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen