Kontor, Hans Stahles väg 15, Tumba

  • 389 m²

Trevlig kontorslokal centralt i Tumba.


Lokaltyp Kontor
Total yta 389 m²
Adress Hans Stahles väg 15
Område Tumba
Kommun Botkyrka kommun
Objektsnummer 41941679
Bifogade filer

Beskrivning

Fastigheten på Gustaf de Lavals Väg 10 består av åtta byggnader, huvudsakligen kontor men också lager/industri samt skola och restaurang. Fastigheten, som är uppförd år 1960, har delvis renoverats under 2004-2005 och är i gott skick. Fastigheten ligger 5 minuters gångväg från Tumba Station som är en knutpunkt för kollektivtrafiken i södra Stockholm. Med pendeltåg tar det 25 minuter till Stockholm C. Ett stenkast från fastigheter ligger även Tumba Centrum där det finns service som butiker, restauranger, bank och apotek. Intill fastigheten finns mycket goda parkeringsytor.

Omgivning

Här får ni närheten till både naturen och centrum. Anlagda gång- och cykelvägar öppnar upp fantastiska möjligheter för lunchmotion och promenadmöten. Lite längre bort i kommunen finns fantastiska naturreservat, motions- och skidspår, sjöar och parker.

Kommunikationer

Med buss och pendeltåg: Utmärkta bussförbindelser som stannar ett stenkast bort från fastigheten. Här kan man enkelt ta sigtill Tumba station, Fruängen, Rönninge, Huddinge med flera. Man kan även gå på 10 minuter till Tumba station där ytterligare bussförbindelser finns samt pendeltåget som tar er till Stockholm City på 25 minuter och Södertälje på 20 minuter.

Med bil:Fastigheten är mycket lättillgänglig med bil via både Huddingevägen och Hågelbyleden.

Parkering

Här är det enkelt att hitta parkeringsplats för besökande gäster. Det finns även möjlighet för företag att hyra ett antal egna parkeringsplatser.

Service

Helt intill på promenadavstånd finns hela Tumba Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Närliggande företag

Alfa Laval, Delaval, Botkyrka Kommun, Kunskapsskolan


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen