Kontor, Hans Michelsensgatan 1 B, City, Malmö

  • 151 m²
  • Enligt ö.k.

Mitt i stan med havet som granne! Ljusa kontorsytor med havet och city som granne. Kolgahuset genomgår en totalrenovering där vi skapar en känsla av nyproduktion i ett av Malmös klassiska funkishus.Lokalerna råställs för att sedan anpassas efter våra nya hyresgästers önskemål, de flexibla ytorna passar både för kontorsrum eller öppet landskap....


Lokaltyp Kontor
Total yta 151 m²
Adress Hans Michelsensgatan 1 B
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k.
Objektsnummer 41955623

Beskrivning

Mitt i stan med havet som granne!
Ljusa kontorsytor med havet och city som granne. Kolgahuset genomgår en totalrenovering där vi skapar en känsla av nyproduktion i ett av Malmös klassiska funkishus. Lokalerna råställs för att sedan anpassas efter våra nya hyresgästers önskemål, de flexibla ytorna passar både för kontorsrum eller öppet landskap.

FASTIGHET
Kolga-huset är ett imponerande funkis-hus med ett drömläge vid inloppet till Malmös Nyhamn. Arkitekt Carl-Axel Stoltz ritade huset som stod färdigt 1935 och var ett av Malmös första funkis-hus. Idag pågår invändig renovering som ger kontoren känslan av nyproduktion. Utsikten över Malmö stad och Nyhamnen erbjuder dessutom en glimt av Öresund. Sedan några år tillbaka pågår en omfattande utveckling av området runt Malmö Central och det som en gång låg lite avsides är idag en del av stadens centrum. Fastigheten består främst av kontorslokaler men även ett mindre antal lägenheter. I huset finns en allmän takterrass som används flitigt av våra hyresgäster.

ÖVRIGT
Yta lokal: 151 kvm
Fastighetstyp: Affärsfastighet med fåtal lägenheter
Område: Innerstaden, Nyhamnen
Byggnadsår: 1935
Avstånd Malmö C: 500 meter
Parkering: Hyrplatser
Skyltmöjligheter:
Våningsplan: 1
Hiss: Finns


KOMMUNIKATION OCH SERVICE
Malmö Central ligger ett par minuters gångväg bort och ytterligare några minuter tar dig fram till Stortorget. På Malmö Central finns inte bara tåg och Citytunnel utan även stadsbussar och länsbussar. Bilpendlare tar med fördel Jörgen Kocksgatan för snabb åtkomst till ringvägen och motorvägen.

SERVICE
Eftersom området befinner sig i förändring dyker hela tiden nya restauranger och butiker upp. På Malmö Central hittar man idag ett stort och varierat utbud av lunchrestauranger och viss service. På andra sidan Nyhamnen ligger Universitetet och flera lunchställen.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen