Kontor, Handenterminalen 6, Haninge, Handen

  • 176 m²
  • Omgående

En kontorslokal med privat takterrass!


Lokaltyp Kontor
Total yta 176 m²
Adress Handenterminalen 6
Område Haninge
Byggår 1979
Våning 11 av 11
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41922160
Bifogade filer

Beskrivning

I Handenterminalen sitter Ni mitt i centrum, ett stenkast från Handens pendeltågsstation, bussterminal, Haninge Centrum, Haninge Kommunhus och granne med Haningeterrassen, ett spännande projekt där 600 bostäder är under konstruktion. Etablera ditt företag i Handenterminalen!

Omgivning

Mitt i Haninges största utvecklingsprojekt Haningeterrassen och i omedelbar anslutning till central kommunikationshubb med pendeltåg och bussterminal, samt granne med Haninge Centrum och kommunens administrativa centrum.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett väldigt bra kommunikativt läge med direkt access till pendeltåg och buss samt lättillgängligt med bil. Pendeltåget tar endast 24 minuter till Stockholms Centralstation.

Planlösning

Se bifogad fil.

Service

I fastigheten finns bl.a. bank, pressbyrå, gym och restaurang. 5 minuters promenad till Haninge Centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Skyltläge

Fasadskylt mot det nya utvecklingsområdet Haningeterrassen och direkt ut mot Handen pendeltågsstation med över 6 000 påstigande per dygn.

Närliggande företag

Nordea, Pressbyrån mfl.

Övrigt

Övrigt:
Handenterminalen består av 35 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, gym, utbildningsverksamhet restaurang och bank.


Bilder på lokalen