Kontor, Handens stationsväg 19, Handen, Haninge

  • 650 m²
  • Omgående

Ljus kontorslokal med fönster åt två väderstreck.


Lokaltyp Kontor
Total yta 650 m²
Adress Handens stationsväg 19
Område Handen
Kommun Haninge kommun
Byggår 1979
Våning 3
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41922159

Beskrivning

Den här företagsfastigheten är en logistisk dröm. Här sitter ditt företag precis vid pendeltågsstation, bussterminal, kommunhus och köpcentrumet Haninge Centrum. Just nu byggs 600 bostäder intill i Haningeterrassen. En levande och pulserande del av Stockholm! Fastigheten består av 35 000 kvm moderna och flexibla lokaler med stort ljusinsläpp. Vi erbjuder lokaler som kan skräddarsys för både kontor, utbildning, lager, gym, restaurang och bank.

Omgivning

Här är nära till Rudans Naturreservat med promenadstigar på sommaren och skidåkning på vintern. Det finns alltså goda möjligheter för lunchmotion och promenadmöten för dina medarbetare!

Kommunikationer

Fastigheten är som sagt något av en logistisk dröm med direkt anslutning till pendeltåg (24 min till Stockholm C). Den är också mycket lättillgängligt med bil från Nynäsvägen helt nära.

Planlösning

Se bifogad fil.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra separat.

Service

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Helt intill på promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Skyltläge

Bra med fasad direkt mot pendeltågsstationen med över 15 000 av-/påstigande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Närliggande företag

Nordea, pressbyrån, mfl.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen