Kontor, Hanögatan 2B, Norra Hamnen, Malmö

  • 330 - 666 m²

Ljusa fräscha kontor med utsikt


Lokaltyp Kontor
Total yta 330 - 666 m²
Adress Hanögatan 2B
Område Norra Hamnen
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41848540

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Moderna, fräscha kontorsytor fördelade på två plan. Lokalen på plan 2 består av enskilda arbetsrum och är ca 330 kvm. Lokalen på plan 3 har en öppen planlösning med avdelade mötesrum i glas och fin utsikt. Ytorna kan hyras var för sig eller tillsammans med en interntrappa som förbindelse mellan våningsplanen.

Det finns en lunchrestaurang i huset och fri parkering i direkt anslutning till fastigheten. Det kommer även att finnas en ledig lageryta om 270 kvm att hyra till. Utmärkt kommunikationsläge, nära Västkustvägen och Ringvägarna.

Övrigt

Fastigheten är belägen i Norra Hamnen, ett område som har kommit att bli ett modernt transportcentrum. Planer på ytterligare ombyggnationer och investeringar i området finns, vilka kommer innebära att Malmö hamn får en ännu viktigare roll i både regionen och de norra delarna av Europa. Idag finns främst industrier & speditionsföretag i området som tar del av de goda kommunikationerna med närhet, inte bara till havet, utan även till större vägnät.Bilder på lokalen