Kontor, Hanögatan 2B, Norra Hamnen, Malmö

  • 330 - 666 m²

Ljusa fräscha kontor med utsikt


Lokaltyp Kontor
Total yta 330 - 666 m²
Adress Hanögatan 2B
Område Norra Hamnen
Objektsnummer 41848540

Beskrivning

Moderna, fräscha kontorsytor fördelade på två plan. Lokalen på plan 2 består av enskilda arbetsrum och är ca 330 kvm. Lokalen på plan 3 har en öppen planlösning med avdelade mötesrum i glas och fin utsikt. Ytorna kan hyras var för sig eller tillsammans med en interntrappa mellan våningsplanen.

Det finns en lunchrestaurang i huset och fri parkering i direkt anslutning till fastigheten. Utmärkt kommunikationsläge, nära Västkustvägen och Ringvägarna.

Kommunikationer

Nära anslutning till Västkustvägen och Inre ringvägen som leder ut mot E20, E6 och vidare till E22. Goda förbindelser med buss, hållplatser inom gångavstånd.

Parkering

Motorväg-/påfart

Övrigt

Fastigheten är belägen i Norra Hamnen, ett område som har kommit att bli ett modernt transportcentrum. Planer på ytterligare ombyggnationer och investeringar i området finns, vilka kommer innebära att Malmö hamn får en ännu viktigare roll i både regionen och de norra delarna av Europa. Idag finns främst industrier & speditionsföretag i området som tar del av de goda kommunikationerna med närhet, inte bara till havet, utan även till större vägnät.


Bilder på lokalen