Kontorshotell, Hamnplanen 24, Viken

  • 12 m²
  • Diskuteras

Kontorsrummen är trevligt planerade med magisk utsikt via det stora fönstret och är avsedda för antingen 1- eller 2 medarbetare och fullt möblerade!


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 12 m²
Adress Hamnplanen 24
Publicerad 2022-04-12
Kommun Höganäs kommun
Tillträde Diskuteras
Objektsnummer 41953079

Beskrivning

I kontorshotellet Gamla Varvet sitter du på bästa läge i inspirerande lokaler i Vikens hamn. Välkomna!

Du är på jobbet, en helt vanlig arbetsdag. Men känslan är att du har gått ombord. Du sitter vid ditt skrivbord, men se bort från datorn för en stund och vila blicken på det böljande havet – den krusiga vattenytan är endast ett metspö bort. Vikten av att trivas i sin arbetsmiljö ska aldrig underskattas.

I kontorshotellet Gamla Varvet sitter du på bästa läge i inspirerande lokaler i Vikens hamn, med tillgång till god service och representativa möteslokaler.Kontorshotellet Gamla Varvet erbjuder sex färdigmöblerade kontorsrum med hög standard. Vid önskemål går det att hyra till en extra arbetsplats på kontorsrummet. Bland faciliteterna ingår bland annat städning, fritt wifi och tillgång till skrivare, scanner och kopiator.

Utöver ditt kontorsrum har du tillgång till ett fräscht gemensamt lounge- och fikarum där du kan fylla på energin med en god kopp kaffe eller te. Eller varför inte hälsa på dina kontorsgrannar samtidigt som du fiskar upp ett mellanmål från fruktkorgen? För samtal med kunder eller kollegor har du tillgång till onlinemötesrummet. Det är förberett med de teknikaliteter som krävs för både fysiska och digitala möten.

Inredningen och ytskikten i Gamla Varvet har omsorgsfullt valts ut för skapa en trivsam och representativ miljö som anknyter till husets historik och läge. Redan i entrén möts du av det vackra skeppsgolvet och rundade små fönster, tavlor och genuina detaljer som ger dig en härlig båtkänsla.

Kontorsrummen ligger vägg i vägg och storlekarna varierar mellan cirka 12 och 20 kvadratmeter. Rummen är fräscha, ljusa och samtliga har en slående utsikt över sundet.

Gamla Varvet är beläget i lugna och pittoreska Viken, det är ett kontorshotell som erbjuder ett bra alternativ för de som i vanliga fall pendlar från Kullahalvön till sin arbetsplats i Helsingborg eller Ängelholm. Längst ut i hamnen har byggnaden en oslagbar utsikt och praktiskt nog är det är nära till en allmän parkering. Vikens historia sträcker sig ända tillbaka till medeltiden och i dag bor här cirka 4 000 invånare. Busskommunikationerna till Helsingborg och Höganäs är täta och på hamnplan i Viken finns det flera restauranger.

Kontorshotellet Gamla Varvet i Viken ingår i koncernen Executive Property. Vi är en trygg fastighetsägare med fokus på kommersiella lokaler med hög standard på A+ lägen. Vi satsar långsiktigt och när du kliver in hos oss riskerar du inte att bli en hyresgäst i mängden. Vi lyssnar noga och efter 30 år i branschen är vårt signum fortfarande att erbjuda våra hyresgäster bästa möjliga service och flexibla lösningar.

Omgivning

Fantastisk omgivning och natur har du i direkt närhet ifrån kontoret och fastigheten ligger i direkt anslutning till hamnen i Viken.

Kommunikationer

Du kan komma både med bil, cykel, moped eller båt till kontoret.

Buss stannar vid huvudvägen, därifrån har du ca 5-7 min promenad till kontoret.

Planlösning

Eget kontorsrum som idag är möblerade med två förvaringsmöbler, skrivbord, skrivbordsstol samt besöksstol. Ett stort fönster vetter mot vattnet som ger dig som hyresgäst en magisk utsikt och blir solen för stark så tar man ner jalusierna.

Service

Livsmedelsbutiken Tempo ligger ca 5-7 min promenad eller 3 min med bil.

Närliggande företag

Executive Property, Restaurang Hamnplan 9/Hamnkrogen/Knuts Fru Ann/Prego m fl

Övrigt

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC
För mer information, vänligen besök www.gamlavarvet.se.


Karta

Bilder på lokalen