Lagerlokal, Hammarvägen 3, Arlövs industriby, Arlöv

  • 4 316 m²
  • 2022-07-01

Kombilokal med lager och kontor om totalt 4 316 kvadratmeter i attraktiva Arlöv


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Kontor / Lager / Logistiklokal
Total yta 4 316 m²
Adress Hammarvägen 3
Område Arlövs industriby
Kommun Burlövs kommun
Byggår 1972
Våning 1 - 2
Tillträde 2022-07-01
Objektsnummer 41949891

Beskrivning

Centralt belägen industrifastighet med lagerlokal och tillhörande kontor om totalt 4 316 kvadratmeter finns att hyra. Lagerdelen om 3 325 kvadratmeter på markplan erbjuder goda lastningsmöjligheter med en takhöjd på upp till tio meter, fem egna dockningsportar samt tre markportar. Kontorsytorna om totalt 991 kvadratmeter är fördelade på två våningsplan med en kontorsindelad planlösning samt möjlighet till öppet kontorslandskap och mötesrum. Faciliteter tillhörande kontoret innefattar pentry och WC. Det finns goda möjligheter att anpassa lokalen efter hyresgästens önskemål - se exempel på illustrationsbilder i galleriet. Fastigheten ligger på inhägnat område och det finns fri parkering i anslutning till lokalerna.

Omgivning

Arlövs industriby ligger i ett attraktivt handelsområde cirka 9 kilometer norr om centrala Malmö. Läget är optimalt ur logistiksynpunkt med direkt anslutning till E6 och nära anslutning till E22 samt Västkustvägen. Området präglas av hög företagsamhet i varierande branscher, bostäder och en levande handelsplats kring Burlöv Centrum med ett brett serviceutbud av butiker, gym och restauranger. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med både regionsbuss och tåg från Burlöv Station som leder vidare till Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona och Helsingborg.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med både regionsbuss och tåg från Burlöv Station som leder vidare till Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona och Helsingborg

Planlösning

Se bilder

Parkering

Ja

Service

Närhet till levande handelsplats kring Burlöv Centrum med ett brett serviceutbud av butiker, gym och restauranger

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E6 och nära anslutning till E22 samt Västkustvägen

Skyltläge

Bra exponering av skyltläge mot Hammarvägen

Närliggande företag

Mathem AB, Hilti, Ahlsell, Beijer Byggmaterial och FrontPac AB


Karta