Kontor, Hammarby Kaj 18, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 42 513 - 109 638 kr/mån
Fabege AB Postkontor (8 m) Restaurang (37 m) Friskvård (39 m) Kommunikation (62 m) Shopping (133 m) Kemtvätt (217 m) Bilservice (445 m) Bank (560 m) Uttagsautomat (607 m)

Modernt kontor med härlig utsikt!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 537 m²
Adress Hammarby Kaj 18
Område Hammarby Sjöstad
Våning 3
Objektsnr 41868489
Lokalguidens estimerade områdeshyra
42 513 - 109 638 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Modernt kontor med fin utsikt som anpassas efter önskemål. Här sitter man med vattnet inpå knuten. Unik produkt i ett unikt läge. Lokalen är flexibel i sitt utförande och har idag både öppen och rumsindelad planlösning.

Omgivning

Strategiskt Citynära läge, precis utanför biltullarna men ändå nära till innerstaden och Södermalm. En exklusiv miljö med utsikt över Hammarby kanal. Ett fint promenadstråk går längs med kanalen som har en småbåtshamn, restauranger, park med mera.

Kommunikationer

Beläget i samma kvarter som Tvärbanans station Mårtensdal ca 2 min promenadavstånd. Tvärbanan sammanbinder området med Gullmarsplan, Liljeholmen och Alvik. Under sommarhalvåret går dessutom en färjelinje mellan Hammarby Sjöstad och Nybroviken. Övriga kommunikationer är bra med Södra länken samt bussar. Med Södra länken tar du dig snabbt till Värmdöleden/E4 och Nynäsvägen.

Planlösning

Delvis öppen planlösning med ett par rum i olika storlekar.

Service

I fastigheten finns restaurang Hemma hos Kaj där du kan ta en eftermiddagsfika eller middag och njuta av den härliga vyn över kanalen och båtlivet. Längs kanalen och utefter Hammarby Allé finns ett antal restauranger och caféer att välja bland. I närheten finns även ICA, skomakeri, kemtvätt, blomsteraffär, bankomater, bank mm.

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat Frida Förlag AB, Valuation i Sverige AB och Jura Sweden AB.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.
Nyrenoverat kontor med flexibel struktur som tillåter en skräddarsydd lösning åt varje enskilt företag. Mycket ljusa och fräscha lokal.

Hammarbyterrassen, Hammarby Sjöstad

Modernt kontor med fantastisk utsikt som anpassas helt efter...

Visad

Textilgatan, Hammarby Sjöstad

Nybyggt kontor på Textilgatan alldeles intill tvärbanans sta...

Visad

Textilgatan, Hammarby

Helt nytt kontorskomplex under uppförande. Fastigheten har t...

Visad