Lagerlokal, Hallvägen 27, Slakthusområdet, Johanneshov

  • 277 m²

Lagerlokal i källarplan med access via lastkaj och lasthiss


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 277 m²
Adress Hallvägen 27
Område Slakthusområdet
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41946335
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till denna lagerlokal mitt i Slakthusområdet, strax utanför tullarna.

En trappa ned, på källarplan finner ni lokalen. Den passar utmärkt för det mindre bolaget.

In- och utlastning sker smidigt via lastkaj och rymlig lasthiss.

Planlösningen består av en större öppen lageryta, två förråd, ett pentry och ett kontor. I kontoret och pentryt finns det fönster som ger ett bra ljusinsläpp.

Omgivning

Slakthusområdet är ett av Stockholms mest spännande utvecklingsområden. Här pågår ett detaljplanearbete som syftar till att utveckla en levande stadsdel där bostäder, handel, kultur och företagande samexisterar. Områdets tradition ska bevaras genom att de kulturhistoriskt värdefulla byggnaderna ska bibehållas och stå sida vid sida med den nya arkitekturen. Historien tas också tillvara genom att många av de publika verksamheterna kommer vara kopplade till bland annat mat, dryck och evenemang.

Castellum äger i dagsläget fyra fastigheter i området och vårt mål är att utveckla vårt bestånd och addera fler attraktiva och moderna arbetsplatser i takt med att området utvecklas, men vi vill också lyfta fram byggnadernas kulturella och arkitektoniska värden.
I och med utvecklingen av Slakthusområdet så planeras även tunnelbanans gröna linje att dras om och få en ny station inne i Slakthusområdet. Castellums byggnader hamnar precis vid den nya centrala stationen - precis där ditt företag också vill vara.

Kommunikationer

Åker du kommunalt har du flera resvägsalternativ. Två tunnelbanestationer inom gångavstånd, Globen, endast ett par minuters promenad. Med dessutom flertalet busslinjer och Tvärbanan tar du dig både snabbt och enkelt till området.
För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din Biträdande förvaltare.


Karta


Bilder på lokalen