Kontor, Hallenborgs gata 1A, Dockan, Malmö

  • 610 m²

Kontor att längta till


Lokaltyp Kontor
Total yta 610 m²
Adress Hallenborgs gata 1A
Område Dockan
Objektsnummer 41844513
Bifogade filer

Beskrivning

Modernt kontor med öppen planlösning på plan 5 med utsikt över takåsarna .

Det finns ett stort konferensrum för 16 -20 personer samt två konferensrum för 8-10 personer. Och ett antal mindre rum för samtal.

Fastigheten har ett garage för bil och cykelparkering.

Kommunikationer

Bussförbindelse i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Man promenerar till citytunneln på 5 minuter. Parkeringsmöjligheter i garage finns i fastigheten.

Parkering

Parkering finns

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Övrigt

Fastigheten är belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.Bilder på lokalen