Kontor, Höjdrodergatan 2, Bulltofta, Malmö

Hyra 114 508 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Restaurang (92 m) Shopping (149 m) Grönområde (1281 m) Kommunikation (231 m) Friskvård (251 m) Bilservice (410 m) Bränslestation (354 m) Postkontor (563 m) Bank (617 m) Uttagsautomat (617 m) Kemtvätt (146 m)

Unik möjlighet att hyra en egen fastighet med nyrenoverade ytskikt. Planlösningen är välplanerad med fyra generösa teorisalar och två stora praktiska verkstadsytor.Stadsbussarna går hit och man kan ta ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 057 m²
Adress Höjdrodergatan 2
Område Bulltofta
Objektsnr 41857805
Hyra
114 508 kr/mån
1 300 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Unik möjlighet att hyra en egen fastighet med nyrenoverade ytskikt. Planlösningen är välplanerad med fyra generösa teorisalar och två stora praktiska verkstadsytor.Stadsbussarna går hit och man kan ta sig direkt ut på inre ringvägen.

Omgivning

Det strategiska läget, strax invid inre ringvägen, gör det snabbt och smidigt att ta sig in till Malmös centrala delar.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halvtimme. Från Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halvtimme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta runt i Malmö. Flera busslinjer passerar fastighetsadressen som tar dig in till Malmö central på cirka 20 minuter.

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns ett rikt utbud både av shopping och av underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Flygledaregatan 5, Bulltofta/Sege

Här finns möjlighet att hyra ett mindre kontor. Kontoret lig...

Visad

Höjdrodersgatan 5, Bulltofta

Flexibla och ljusa kontorslokaler på Kirseberg. Kontoren är ...

Visad

Höjdrodersgatan 5, Malmö, Bulltofta

Flexibla och ljusa kontorslokaler på Kirseberg. Kontoren är ...

Visad