Butikslokal, Högavägen 4, Floda

  • 1 680 m²

Butiksyta vid Flodamotet med fantastiskt skyltläge utmed E20!


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 1 680 m²
Adress Högavägen 4
Kommun Lerums kommun
Objektsnummer 41944731
Bifogade filer

Beskrivning

Om lokalen
Större butiksyta som är belägen utmed E20 med fantastiskt skyltläge som tillsammans med övriga byggnader inom området skapar entré till Floda. Fastigheten är placerad i direkt anslutning till Flodamotet strax öster om Göteborg och lokalen är fördelad på ca 1480 m² butiksyta i bottenplan och lager om ca 200 m²en trappa upp.

För åtkomst till lagerdelen finns det en interntrappa som når upp till ovanvåningen men lagret erbjuder även in och utlastningsmöjligheter från markplan då huset är byggt i suterräng.
Utrymme för personal, pentry, WC och dusch finns idag på bottenplanet.

I eller i nära anslutning till fastigheten finns i dagsläget en pizzeria, en obemannad bensinstation, en biltvätt, ett gym och en zoobutik.
Parkering finns i anslutning till byggnaden och dessutom står Flodamotet inför en ombyggnation med planer på ny rondell, busshållplats och pendelparkering som ger möjlighet för ännu fler besökare till verksamheterna i huset.

Mer om fastigheten
Inom fastigheten finns fler byggnader som tillsammans skapar entré till Floda från E20 och är belägna med utmärkt skyltläge. Idag inhyser byggnaderna en blandning av handel och service med närhet till Floda Torg och Floda station med både buss och tågkommunikationer.


Karta


Bilder på lokalen