Kontor, Hästvägen 4 E, Jägersro, Malmö

  • 452 m²
  • 50 850 kr/mån

Kontor med hög standard på Jägersro!


Lokaltyp Kontor
Total yta 452 m²
Adress Hästvägen 4 E
Område Jägersro
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41842885
Hyra 50 850 kr/mån
1 350 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Jätte fint och ljust kontor med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Härlig liten täppa utanför. Planlösningen är främst kontorsrum med några lite större rum för team arbetsplatser. I anslutning till entrén ett bra konferensrum. Med bil tar du dig snabbt ut på inre ringvägen och in till centrum.

Omgivning

Fastigheten ligger i Jägersro villastad, ett område bestående av villor byggda på 1960-talet. 10 minuters bilresa västerut ligger Malmö centrum.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer runt Malmö. Buss passerar fastighetsadressen och tar dig in till centrumkärnan på cirka 20 minuter.

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns även ett rikt utbud av både shopping och underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen