Kontor, Hästvägen 4 E, Jägersro, Malmö

Hyra 45 991 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Bränslestation (1096 m) Restaurang (680 m) Grönområde (1217 m) Bilservice (731 m) Shopping (330 m) Friskvård (633 m) Kommunikation (222 m) Postkontor (957 m)

Jätte fint och ljust kontor med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Härlig liten täppa utanför. Planlösningen är blandad och ger möjlighet till aktivitets baserade arbetsplatser. Med bil tar du ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 452 m²
Adress Hästvägen 4 E
Område Jägersro
Objektsnr 41842885
Hyra
45 991 kr/mån
1 221 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Jätte fint och ljust kontor med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Härlig liten täppa utanför. Planlösningen är blandad och ger möjlighet till aktivitets baserade arbetsplatser. Med bil tar du dig snabbt ut på inre ringvägen och in till centrum.

Omgivning

Fastigheten ligger i Jägersro villastad, ett område bestående av villor byggda på 1960-talet. 10 minuters bilresa västerut ligger Malmö centrum.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer runt Malmö. Buss passerar fastighetsadressen och tar dig in till centrumkärnan på cirka 20 minuter.

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns även ett rikt utbud av både shopping och underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Hästvägen 4 A, Jägersro

Trevliga fastighet med en fin omgivning och stort serviceutb...

Visad

Russgatan 3, Jägersro

Utförande Planlösning: (se planritning) Parkering: Finns Omg...

Visad

Derbyvägen 24, Russgatan 8, Jägersro, Malmö

Mindre fastighet lagom kontorsyta. Lokalen är belägen på vån...

Visad