Kontor, Hästvägen 4 A, Jägersro, Malmö

Hyra 40 825 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Kommunikation (222 m) Shopping (334 m) Friskvård (401 m) Restaurang (680 m) Bilservice (731 m) Postkontor (957 m) Grönområde (1217 m) Bränslestation (1683 m)

Trevlig fastighet med naturskön omgivning och ett stort serviceutbud. Med stadsbuss nr 5 mot Stenkällan från Malmö central tar du dig till fastigheten på cirka 25 min. Från fastigheten kommer du snabbt ut på inre ringvägen. Kontoret har många möjligheter, det är en blandad planlösning med kontorsrum, öppet landskap/showroom och konferensrum. Kontoren har idag glas i väggarna mot korridoren vilket gör att lokalen andas ljus och öppenhet, god tillgänglihet. For information in English or Arabic,...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 426 m²
Adress Hästvägen 4 A
Område Jägersro
Objektsnr 41842129
Hyra
40 825 kr/mån
1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Trevlig fastighet med naturskön omgivning och ett stort serviceutbud. Med stadsbuss nr 5 mot Stenkällan från Malmö central tar du dig till fastigheten på cirka 25 min. Från fastigheten kommer du snabbt ut på inre ringvägen.
Kontoret har många möjligheter, det är en blandad planlösning med kontorsrum, öppet landskap/showroom och konferensrum. Kontoren har idag glas i väggarna mot korridoren vilket gör att lokalen andas ljus och öppenhet, god tillgänglihet.

For information in English or Arabic, please do not hesitate contacting me.

Omgivning

Fastigheten ligger i Jägersro villastad, ett område bestående av villor byggda på 1960-talet. 10 minuters bilresa bort ligger Malmö centrum.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Busslinje 5 passerar fastighetsadressen och tar dig in till Malmö centrum på cirka 30 minuter

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns även ett rikt utbud av både shopping och underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.

Hästvägen 2, Husie

Effektivt planerade kontorslokaler om 134 kvm uppdelade på 6...

Visad

Hästvägen 2, Jägersro

Effektivt planerade kontorslokaler om 134 kvm uppdelade på 6...

Visad

Russgatan 6, Jägersro

Nu har vi möjlighet att erbjuda Er en trevlig, nymålad enpla...

Visad

Derbyvägen 24, Jägersro

Superfräscht kontor med bra läge på Jägersro

Visad