Kontor, Hästvägen 4 A, Jägersro, Malmö

Hyra 35 500 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Shopping (330 m) Bränslestation (1096 m) Restaurang (680 m) Bilservice (731 m) Grönområde (1217 m) Friskvård (633 m) Kommunikation (222 m) Postkontor (957 m)

Trevliga fastighet med en fin omgivning och stort serviceutbud. Här kommer du snabbt ut på inre ringvägen och har nära till stadsbussar. Kontoret har många möjligheter, det är en blandad planlösning med kontorsrum, öppet landskap/showroom och konferensrum. Kontoren har glas i väggarna mot korridoren vilket gör att lokalen andas ljus och öppenhet, god tillgänglihet....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 426 m²
Adress Hästvägen 4 A
Område Jägersro
Objektsnr 41842129
Hyra
35 500 kr/mån
1 000 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Trevliga fastighet med en fin omgivning och stort serviceutbud. Här kommer du snabbt ut på inre ringvägen och har nära till stadsbussar. Kontoret har många möjligheter, det är en blandad planlösning med kontorsrum, öppet landskap/showroom och konferensrum. Kontoren har glas i väggarna mot korridoren vilket gör att lokalen andas ljus och öppenhet, god tillgänglihet.

Omgivning

Fastigheten ligger i Jägersro villastad, ett område bestående av villor byggda på 1960-talet. 10 minuters bilresa bort ligger Malmö centrum.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Buss passerar fastighetsadressen och tar dig in till Malmö centrum på cirka 20 minuter.

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns även ett rikt utbud av både shopping och underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Russgatan 3, Jägersro

Utförande Planlösning: (se planritning) Parkering: Finns Omg...

Visad

Derbyvägen 24, Jägersro

Mindre fastighet lagom kontorsyta. Lokalen är belägen på vån...

Visad

Derbyvägen 24, Jägersro

Fräscht kontor på strategiskt läge. Lokalen är belägen på pl...

Visad