Kontor, Hästvägen 4 A, Jägersro, Malmö

Hyra 40 825 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Kommunikation (222 m) Shopping (334 m) Friskvård (401 m) Restaurang (680 m) Bilservice (731 m) Postkontor (957 m) Grönområde (1217 m) Bränslestation (1683 m)

Trevlig fastighet med naturskön omgivning och ett stort serviceutbud. Med stadsbuss nr 5 mot Stenkällan från Malmö central tar du dig till fastigheten på cirka 25 min. Från fastigheten kommer du snabbt ut på inre ringvägen. Kontoret har många möjligheter, det är en blandad planlösning med kontorsrum, öppet landskap/showroom och konferensrum. Kontoren har idag glas i väggarna mot korridoren vilket gör att lokalen andas ljus och öppenhet....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 426 m²
Adress Hästvägen 4 A
Område Jägersro
Objektsnr 41842129
Hyra
40 825 kr/mån
1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Trevlig fastighet med naturskön omgivning och ett stort serviceutbud. Med stadsbuss nr 5 mot Stenkällan från Malmö central tar du dig till fastigheten på cirka 25 min. Från fastigheten kommer du snabbt ut på inre ringvägen.
Kontoret har många möjligheter, det är en blandad planlösning med kontorsrum, öppet landskap/showroom och konferensrum. Kontoren har idag glas i väggarna mot korridoren vilket gör att lokalen andas ljus och öppenhet.

Omgivning

Fastigheten ligger i Jägersro villastad, ett område bestående av villor byggda på 1960-talet. 10 minuters bilresa bort ligger Malmö centrum.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Busslinje 5 passerar fastighetsadressen och tar dig in till Malmö centrum på cirka 30 minuter

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns även ett rikt utbud av både shopping och underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.

Hästvägen 4 E, Jägersro

Fräscha kontor om ca 290 kvm. Förrådsytor om ca 45 kvm med l...

Visad

Hästvägen 4 D, Jägersro

Gott om parkeringsplatser utanför entré. Uppställningsytor p...

Visad

Hästvägen 2, Jägersro

På strategiskt läge på Jägersro finns nu ett helt hus till u...

Visad

Hästvägen 2, Husie

Effektivt planerade kontorslokaler om 134 kvm uppdelade på 6...

Visad