Kontor, Hästholmsvägen 32, vån 3, Danvikstull, Nacka

Nordic PM Friskvård (62 m) Shopping (101 m) Kommunikation (185 m) Bilservice (21 m) Restaurang (95 m) Grönområde (898 m) Parkering (714 m)

Fin ledig kontorslokal i hörnläge i DanvikCenter med ljusinsläpp från tre väderstreck

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 318 m²
Adress Hästholmsvägen 32, vån 3
Område Danvikstull
Tillträde Omgående
Objektsnr 41858826
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Fin ledig kontorslokal i hörnläge i DanvikCenter med ljusinsläpp från tre väderstreck
Denna lediga lokal är i mycket gott skick och ligger på tredje våningen i DanvikCenter på Hästholmsvägen i Nacka. Lokalen är placerad i fastighetens södra gavel och fönstren sträcker sig utmed tre av fastighetens sidor, och då samtliga rum är försedda med glaspartier gör det att lokalen är mycket ljus och luftig.

Lokalens standard är genomgående god och med lite uppfräschning av ytskikten blir det en mycket modern och representativ lokal för ert företag. Planlösningen kan givetvis även anpassas för att åstadkomma ett kostnads- och yteffektivt kontor som möter tillkommande hyresgästs behov.

Omgivning

DanvikCenter har ett ypperligt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, och med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Hammarby Sjöstad och Sickla.

Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Kommunikationer

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget.

I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar.

Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Planlösning

Lokalen består i dagsläget av ett antal kontorsrum i olika storlek som är samlade mot en större öppen yta i mitten av lokalen. Några av de större rummen lämpar sig väl som konferens-/mötesrum. Den större öppna ytan har anslutning till lokalens entré och lämpar sig utmärkt som exempelvis reception/lounge. I anslutning till den finns ett större pentry/pausrum, kapprum, WC, HWC samt städ/förråd.

Parkering

I DanvikCenter finns ett rymligt garage med hiss direkt upp till våningsplanen, utomhusparkering för besökare, samt lastkaj för transporter till och från fastigheten.

Service

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang.

I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt.

Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Vägbeskrivning

Från Värmdövägen, mellan Danviksklippan och Henriksdal, tar man av in på Kvarnholmsvägen, där DanvikCenter ligger väl synligt cirka 50 meter in, precis invid korsningen Kvarnholmsvägen/Hästholmsvägen.

Såväl Saltsjöbanan som Nacka/Värmdöbussarna från Sl

Övrigt

DanvikCenter är en kontorsfastighet vid Danviken/Henriksdal i Nacka, precis vid gränsen till Stockholm och Hammarby Sjöstad. Kontorslokalerna inryms i tolv våningsplan och den ljusgrå byggnaden är formad som en öppen famn mot den park med uteservering, terrasser och altaner som finns på innergården.

Fastigheten ligger som ett landmärke, intill vattenreningsverket, för de som färdas på Värmdöleden och är lätt att hitta till för kunder och besökare. Den har även ett perfekt skyltläge för hyresgäster som önskar att exponera sitt varumärke mot den vältrafikerade leden. Närheten till allt, och områdets ljusa framtidsutsikter, gör att DanvikCenter lätt kan mäta sig med övriga citynära lägen - men för en billigare peng.

Uthyrare & kontaktpersoner

Hästholmsvägen 32, Danvikstull

Ljus kontorslokal med stavparkett, glaspartier och egen takt...

Visad

Hästholmsvägen 28, Danvikstull

Liten flexibel kontorslokal med pentry vid Danvikstull Denna...

Visad

Hästholmsvägen 28, Danvikstull

Fin ledig kontorslokal med genomgående stavparkett i DanvikC...

Visad

Alsnögatan 11, Södermalm

Flytta in ett gammalt hus och få helt nya och moderna lokale...

Visad