Kontor, Gustav III:s Boulevard 54, plan 6, Solna, Solna

  • 397 m²
  • 20190901

Topprenoverad lokal på 397 kvm, bra ljusinsläpp och välplanerade ytor. Här behövs ingen renovering, bara att flytta in och sätta igång verksamheten. Du möts av en rejäl foajé med pentry och en öppen lokalen med fönster i tre väderstreck i landskapet. Extrem fina skyltlägena på fasad som erbjuds till företag som flyttar in här - cirka 150 000 fordon passerar varje dag på E4an. För träningsfantasten finns anläggningen Puls&Träning i fastigheten samt trevliga Hagaparken för de som hellre tränar uto...


Lokaltyp Kontor
Total yta 397 m²
Adress Gustav III:s Boulevard 54, plan 6
Område Solna
Byggår 2007
Tillträde 20190901
Objektsnummer 41923762
Bifogade filer

Beskrivning

Topprenoverad lokal på 397 kvm, bra ljusinsläpp och välplanerade ytor. Här behövs ingen renovering, bara att flytta in och sätta igång verksamheten. Du möts av en rejäl foajé med pentry och en öppen lokalen med fönster i tre väderstreck i landskapet. Extrem fina skyltlägena på fasad som erbjuds till företag som flyttar in här - cirka 150 000 fordon passerar varje dag på E4an. För träningsfantasten finns anläggningen Puls&Träning i fastigheten samt trevliga Hagaparken för de som hellre tränar utomhus. Goda parkeringsmöjligheter finns både i garage samt på besöksparkering på gatan utanför och en egen Vasakronan buss till våra hyresgäster som skyttlar vår fastighet och Solna Station.

Kommunikationer

Bil
Direkt närhet till både E4:an såväl som E18. Det är cirka 5 km till innerstaden och tar ungefär 8-10 minuter med bil under normaltrafik. Till Arlanda tar resan cirka 30 minuter.

Kollektivt
Den som inte reser med bil tar pendeltåget till Solna Station alternativt Ulriksdal. Ca 300 bort finns ett flertal busslinjer som trafikerar norrort, Solna Centrum (T-bana) och till innerstaden. Tvärbanan ansluter vid Solna Station. Om några år kommer även T-bana anslutas vid Solna Station. Mer info finns på www.sl.se .

Elbuss
Från september 2019 erbjuds du som är hyresgäster i Frösunda en gratis pendlingsbuss till och från Solna Station. Bussen går helt och hållet på el och blir ett miljövänligt sätt att ta sig till och från jobbet. Syftet är att underlätta resvägen för våra hyresgäster och bussen är bara en av många tjänster som Vasakronan kan erbjuda. El-bussen kommer inte att gå på tidtabell, utan ska snurra mellan sina två stationer. Läs mer på vasakronan/elbuss .

El-busslinjen kommer att trafikera området enligt nedan.

Tider:
– måndagar till torsdagar: 07:00-09:00 och 15:00-18:00
– fredagar 07:00-09:00 och 14:00-17:00

Stationer:
– Gustav III:s Boulevard 64 (På- och avstigningsplats framför JM AB)
– Kolonnvägen (pendeluppgången mot MoS, nedanför trapporna och fickan efter rondellen)

Turtäthet:
Avgång cirka var 10:e minut. Bussen kan följas i realtid på vasakronan/elbuss .

Parkering

Varmgarage finns för våra hyresgäster på plan 1 och 2, med nedfart från Gustav III:s Boulevard 58-62. Besöksparkering finns utomhus vid garagenedfarten. I varmgarage finns parkeringsplatser utrustade

Service

I närområdet finns flera restaranger, caféer, närbutiker och en livsmedelsbutik. Mall of Scandinavia samt Friends Arena på promenadavstånd med all tänkbar service och ett mycket stort utbud av restauranger och shopping.

På promenadavstånd från fastigheten, vid Rosenborgsgatan 12, kan man vända sig till den Coor-bemannade receptionen för att hyra konferensrum, med storlekar mellan 14 upp till 50 personer.


Karta

Bilder på lokalen