Kontor, Gustav III:s boulevard 54-56 plan 5, Solna

  • 1 183 m²
  • 20221227


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 183 m²
Adress Gustav III:s boulevard 54-56 plan 5
Område Solna
Kommun Solna kommun
Byggår 2007
Tillträde 20221227
Objektsnummer 41932013

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och trivsamma lokal i Frösunda, en modern och levande stadsdel mellan Stockholm och Solna. Här på kontoret möts besökare och medarbetare av en välkomnande entré. Planlösningen är blandad med öppna landskap, sociala ytor samt mindre och större rum för möten eller mer fokuserat arbete. Det här är en trivsam arbetsplats med fina ljusinsläpp från de många fönstren som också bjuder på härlig utsikt över vattnet i Brunnsviken. Konferensrum för 14 - 70 personer finns att hyra när ni behöver. Myllrande kvarter nära shoppinggalleria, grönområden och smidiga färdmedel Kvarteren utanför erbjuder restauranger, caféer, butiker och all nödvändig service. Dessutom ligger shoppinggallerian Mall of Scandinavia och Friends Arena bara 800 meter bort. Tvärs över E4:an, på promenadavstånd, tar ni er till Hagaparken och vattnet för en härlig lunch utomhus eller varför inte en joggingtur för ny energi till resten av dagen, alternativt gå till STC gym i huset. Placeringen vid E4:an ger snabb access in till Stockholm city samt till Arlanda och Bromma flygplats. Flygbussarna ligger endast ett stenkast bort. Miljöcertifierad fastighet med fasadskyltplatser och egen elbuss för hyresgäster Stora fördelar som fasadskyltplatser och egen pendelbuss ingår för er som hyresgäster. Dessutom är skyltläget extremt bra ut mot E4:an, där cirka 130 000 fordon passerar varje dag. Med Vasakronans pendelbuss tar ni er mellan kontoret och Solna station på några få minuter och buss 509 finns att hoppa på i kvarteren. För cyklarpendlare finns dusch och omklädningsrum i fastigheten. För er som behöver ta bilen finns goda parkeringsmöjligheter både i garage samt på besöksparkering på gatan utanför. I samma område har namnkunniga företag som till exempel Amgen, Cramo, DXC, Dun & Bradstreet, Gartner, Hitachi, Huawei, IFS och JM valt att etablera sig i Vasakronans fastigheter. Fastigheten är miljöcertifierad med LEED Platinum . Vi vill gärna visa er denna fina lokal. Välkomna att boka visning!

Kommunikationer

Bil Direkt närhet till både E4:an såväl som E18. Det är cirka 5 km till innerstaden och tar ungefär 8-10 minuter med bil under normaltrafik. Till Arlanda tar resan cirka 30 minuter. Kollektivt Den som inte reser med bil tar pendeltåget till Solna Station alternativt Ulriksdal. Ca 300 bort finns ett flertal busslinjer som trafikerar norrort, Solna Centrum (T-bana) och till innerstaden. Tvärbanan ansluter vid Solna Station. Om några år kommer även T-bana anslutas vid Solna Station. Mer info finns på www.sl.se . Elbuss Från september 2019 erbjuds du som är hyresgäster i Frösunda en gratis pendlingsbuss till och från Solna Station. Bussen går helt och hållet på el och blir ett miljövänligt sätt att ta sig till och från jobbet. Syftet är att underlätta resvägen för våra hyresgäster och bussen är bara en av många tjänster som Vasakronan kan erbjuda. El-bussen kommer inte att gå på tidtabell, utan ska snurra mellan sina två stationer. Läs mer på vasakronan/elbuss . El-busslinjen kommer att trafikera området enligt nedan. Tider: – måndagar till torsdagar: 07:00-09:00 och 15:00-18:00 – fredagar 07:00-09:00 och 14:00-17:00 Stationer: – Gustav III:s Boulevard 64 (På- och avstigningsplats framför JM AB) – Kolonnvägen (pendeluppgången mot MoS, nedanför trapporna och fickan efter rondellen) Turtäthet: Avgång cirka var 10:e minut. Bilpool genom "M" Vid Rosenborgsgatan 10-12 erbjuder Volvo Car Mobilitys sin tjänst ”M” – en bildelningstjänst för privatpersoner och företag. M är ett smidigt och mer hållbart sätt att köra bil i tjänsten då de tillhandahåller hållbara och flexibla mobilitetslösningar i våra städer. Med M bokar du enkelt en bil från någon av deras stationer i Stockholm och Uppsala. Läs mer på m.co .

Parkering

Varmgarage finns för våra hyresgäster på plan 1 och 2, med nedfart från Gustav III:s Boulevard 58-62. Besöksparkering finns utomhus vid garagenedfarten. I varmgarage finns parkeringsplatser utrustade med laddstolpar för laddning av elfordon. Laddstolparna erbjuder laddeffekt på ca 3 kW och har Typ 2 uttag. Ett särskilt parkeringstillstånd utfärdas för dessa platser. Vasakronan har gett Parkman uppdraget att förvalta våra garage och parkeringar på denna fastighet. För dig som hyresgäst innebär det att: du kontaktar Parkman vid frågor kring förhyrda platser. du tecknar parkeringsavtal direkt med Parkman. Vasakronan kvarstår som hyresvärd. Parkman sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Vid allmänna frågor, kontakta Parkman kundtjänst på 08-734 90 00 (knappval 1) eller info@parkman.nu Öppet alla dagar 08:00-20:00, lunchstängt 12:00-13:00 Vid uthyrningsfrågor, kontakta Parkman uthyrning på 08-734 90 00 (knappval 2) eller uthyrning@parkman.nu Öppet måndag-fredag 08:30-16:00

Service

I närområdet finns flera restaranger, caféer, närbutiker och en livsmedelsbutik. Mall of Scandinavia samt Friends Arena på promenadavstånd med all tänkbar service och ett mycket stort utbud av restauranger och shopping. På promenadavstånd från fastigheten, vid Rosenborgsgatan 12, kan man vända sig till den Coor-bemannade receptionen för att hyra konferensrum, med storlekar mellan 14 upp till 50 personer. På parkeringen vid Rosenborgsgatan 12 erbjuds bilpool genom "M" för privatpersoner och företag.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen