Kontor, Gustav III:s Boulevard 50, plan 6-9, Solna, Solna

Vasakronan AB Kommunikation (2954 m)

Spännande arkitektur, oväntad mix av material och en grönskande terrass! Nu byggs vår femte kontorsfastighet i Frösunda. Ett område som lever under dygnets alla timmar, mixat med boende och kontorsfastigheter med all nödvändig service på promenadavstånd. Placeringen vid E4:n ger snabb access in till Stockholm city samt till Arlanda och Bromma flygplats. Området Frösunda erbjuder Sveriges bästa skyltläge. Fasadskyltplatser ingår för de företag som väljer att sitta på Gustav III:s Boulevard 50. Fa...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 4 828 m²
Adress Gustav III:s Boulevard 50, plan 6-9
Område Solna
Byggår 2018
Tillträde 20191001
Objektsnr 41915535
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Spännande arkitektur, oväntad mix av material och en grönskande terrass! Nu byggs vår femte kontorsfastighet i Frösunda. Ett område som lever under dygnets alla timmar, mixat med boende och kontorsfastigheter med all nödvändig service på promenadavstånd. Placeringen vid E4:n ger snabb access in till Stockholm city samt till Arlanda och Bromma flygplats. Området Frösunda erbjuder Sveriges bästa skyltläge. Fasadskyltplatser ingår för de företag som väljer att sitta på Gustav III:s Boulevard 50. Fastigheten blir nio våningar hög med fantastiskt utsikt över Brunnsviken och vackra Nationalstadsparken Hagaparken. Plan 2-7 byggs i vit betong i ett reliefmönster av trianglar med stora ljusinsläpp på varje plan medan plan 8 och 9 får en bärande konstruktion och fasad helt i trä. Som utsmyckande detalj används mässingsfärgad plåt till de utanpåliggande trapphusen samt ramar in de största fönstren. Hjärtat i byggnaden är huvudentréns ljusgård och lounge med fri wi-fi som kommer vara väl inredd med en hemtrevlig atmosfär. I ljusgården finns också den majestätiska trappan i trä som sträcker sig upp mot fastighetens översta våningar där en stor takterrass finns. Terrassen ligger i bästa solläge och har fin utsikt mot grönområde och de bostadsfastigheter som finns längst med Gustav III Boulevard. Tillgång till bilparkering och en väl tilltagen cykelparkering inomhus med omklädningsrum för cykelpendlare. Fastigheten byggs för att klara nivå LEED Platinum, den högsta miljöklassen inom LEED.

Kommunikationer

Fastigheten kommer ha ca 150 parkeringsplatser i garage + kallgarage. Övrig parkering sker på gatan eller via hyrd p-plats i övriga Vasakronan garage. Cykelgarage finns att tillgå i fastigheten.

Gustav III:s Boulevard 50, plan 4, Solna

Spännande arkitektur, oväntad mix av material och en grönska...

Visad

Gustav III:s Boulevard 50, plan 8-9, Solna

Spännande arkitektur, oväntad mix av material och en grönska...

Visad

Gustav III:s Boulevard 50, Entréplan, Solna

Spännande arkitektur, oväntad mix av material och en grönska...

Visad

Gustav III:s Boulevard 50, plan 4, Solna

Spännande arkitektur, oväntad mix av material och en grönska...

Visad