Kontor, Gustav III:s Boulevard 32, Frösunda, Solna

  • 867 m²
  • Enligt överenskommelse

En levande byggnad med människan i centrum. Vi anpassar efter era behov.


Lokaltyp Kontor
Total yta 867 m²
Adress Gustav III:s Boulevard 32
Område Frösunda
Kommun Solna kommun
Byggår 2002
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943275
Bifogade filer

Beskrivning

Gustav III:s Boulevard 32 är en modern, effektiv och hållbar kontorsbyggnad, där människan är i första rummet. Här kommer medarbetartrivsel nästan som en garanti!

Omgivning

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kontoret är självklart modernt och kontorsläget är av innerstadskaraktär – här får du mer av den känslan än någon annanstans utanför tullarna.

Kommunikationer

Ett av Stockholms bästa kommunikations läge. 600 m till Solna station. Det är 7 minuter från T-centralen, 4 minuter från Odenplan. Bussar, 15 m till hållplats på Gustav III:s Boulevard och 50 m till hållplats längs E4:an. Med bil ligger det intill E4:an och i närheten av E18. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Bra access till Arlanda via pendeltåg och flygbussar.

Service

I huset finns restaurang och café av K-märkt Centrala Frösunda, Nordic Wellness fullt utrustat gym med klasser (1 100 kvm). Konferensavdelning, reception, Co-working, lounge, omklädningsrum, cykelrum och takterrass.

I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. 6-7 minuter till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen