Kontor, Gustav III:s Boulevard 18, Hagalund, Solna

  • 1 084 m²

Modern, representativ fastighet i bästa skyltläge längs E4:an i Frösunda. Ljusa, flexibla kontorslokaler med högt i tak och generösa fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Här har du möjlighet att vara med och skapa ett modernt drömkontor så att det matchar ditt företags krav och önskemål. Hög teknisk standard med mycket bra ventilation och kyla. Entré mot stort torg. Konditori/lunchrestaurang samt postkontor finns i huset. Omklädningsrum med duschar och bastu för dam och herr finns i huset. Ga...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 084 m²
Adress Gustav III:s Boulevard 18
Område Hagalund
Objektsnummer 41843277

Beskrivning

Modern, representativ fastighet i bästa skyltläge längs E4:an i Frösunda.

Ljusa, flexibla kontorslokaler med högt i tak och generösa fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Här har du möjlighet att vara med och skapa ett modernt drömkontor så att det matchar ditt företags krav och önskemål. Hög teknisk standard med mycket bra ventilation och kyla.

Entré mot stort torg. Konditori/lunchrestaurang samt postkontor finns i huset. Omklädningsrum med duschar och bastu för dam och herr finns i huset. Garageplatser samt skyltplats mot E4:an finns att hyra.

Omgivning

Fastigheten ligger på ett litet torg i ett område med både kontorsfastigheter och bostadsfastigheter. De flesta husen är byggda på 2000-talet. Stort utbud av restauranger, kaféer, barer och shopping. På andra sidan E4:an börjar stora grönområden för lunchpromenader eller för en löprunda. Promenera till Mall of Scandinavia på 9 minuter. Bekvämt avstånd till Radisson SAS Royal Park Hotel (hotell, konferensmöjligheter, spa, gym samt restaurang med utsikt över Brunnsviken).

Service

Invid huset finns konditori, lunchrestauranger, livsmedelsbutik, postkontor, bankomat och servicebutiker. Hotell i området.


Bilder på lokalen