Övrig lokal, Gustav Adolfs Torg 8, Söder, Helsingborg

Fastighets AB Balder Restaurang (16 m) Friskvård (23 m) Bilservice (54 m) Shopping (81 m) Kommunikation (136 m) Bank (298 m) Grönområde (389 m) Uttagsautomat (548 m) Bränslestation (806 m)

Sportanläggning/ Restaurang med restaurangkök och snygg rymlig bar mitt i City.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 980 m²
Adress Gustav Adolfs Torg 8
Område Söder
Byggår 1937
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41809800
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokalen ligger i källarplan och har stora öppna ytor alldeles intill Gustav Adolfs Torg. Lokalen är även anpassad för servering av mat och är rustat med ett restaurangkök med en rymlig och snygg bar. Dina gäster välkomnas av en rymlig entré och mindre scen för liveband finns. Bra parkerings möjligheter.

Omgivning

Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. I detta område finns både nya fastigheter och gamla charmiga hus. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket och söderut ligger Furutorpsparken. Gränsen mot Eneborg i öster utgörs av landborgen. Mitt i området finns Gustav Adolfs torg med Gustav Adolfs kyrka. Söder är under utveckling i samband med att det södergående järnvägsspåret ska grävas ner vilket ger utrymme för mer bostäder och näringsliv

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. I området finns parkeringsplatser och garage.

Service

I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag, gallerian Söderpunkten, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer.

Artiklar om Fastighets AB Balder