Produktionslokal, Gustaf Werners Gata 3, Högsbo, Göteborg

  • 235 m²
  • Tillträde enl. överenskommelse

Lager med port på Köpcentrum 421.


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad
Total yta 235 m²
Adress Gustaf Werners Gata 3
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Tillträde enl. överenskommelse
Objektsnummer 41936215

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

På Köpcentrum 421 finns nu en lageryta om 234 kvm ledig. Lokalen har en golvyta om 235 kvm och ett entresol om 60 kvm. Takhöjden i lokalen mäter 8,7 m och höjden till entresolet mäter 3,8 m. I övrigt är utrustad med en markport som är 3 m hög och 3,11 m bred.

För mer information om pris, tillträde och visning, vänligen kontakta oss så berättar vi mer.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Högsbo handelsområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Lona Knapes gata" går buss nr 84 till Marklandsgatan via Radiomotet och 751 mot Frölunda Torg via Radiomotet, dessa hållplatser är stora knytpunkter för kollektivtrafiken.

Service

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. I fastigheten ligger köpcentra 421 med butiker såsom ICA MAxi, Apoteket, Dressman, Hemtex, Lindex för att nämna några.Bilder på lokalen