Kontor, Grynbodgatan 16, City, Malmö

  • 142 m²
  • Enligt ö.k
  • 23 667 - 33 725 kr/mån

Kontorslokal på Gamla Väster i Malmö! Ljus kontorslokal med öppet kontorslandskap, med tillhörande mötesrum, förråd, pentry och två toaletter. Sammanlagt är lokalen 142 kvm, och har fönster i två väderstreck som ger härligt dagsljus stora delar av dagen. Lokalen är inflyttningsklar i befintligt skick med många inredningsmöjligheter. Via trapphuset har man enkel tillgång till fastigheternas uteplats som ligger på samma våningsplan som lokalen. Det finns även hiss i fastigheten. Hyra: Från 24...


Lokaltyp Kontor
Total yta 142 m²
Adress Grynbodgatan 16
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k
Objektsnummer 41948147
Områdeshyra 23 667 - 33 725 kr/mån
2 000 - 2 850 kr/m²/år

Beskrivning

Kontorslokal på Gamla Väster i Malmö!
Ljus kontorslokal med öppet kontorslandskap, med tillhörande mötesrum, förråd, pentry och två toaletter. Sammanlagt är lokalen 142 kvm, och har fönster i två väderstreck som ger härligt dagsljus stora delar av dagen. Lokalen är inflyttningsklar i befintligt skick med många inredningsmöjligheter. Via trapphuset har man enkel tillgång till fastigheternas uteplats som ligger på samma våningsplan som lokalen. Det finns även hiss i fastigheten.

Hyra: Från 24 000 kr/mån exkl. moms

Kvarteret och fastigheten
Här är du verksam i ett av Malmös äldsta och mest charmiga kvarter. Gamla väster är känd för sina pittoreska gathus och charmiga smågator, samtidigt som du är ett stenkast från de stora shoppinggatorna. Här finns flera av Malmös bästa restauranger och caféer, så som Ruths, Noir Kaffekultur mfl runt hörnet. Carl Gustavs torg ligger ca 5 minuter promenad bort där du hittar de flesta stora butikskedjorna. Med kontor här har du också Slottsträdgården som granne, men sin prunkande park där man enkelt njuter av naturen. Under sommarhalvåret är Slottsträdgården ett populärt besöksmål där man kan äta god mat mitt bland odlingarna.

FASTIGHET
Fastigheten upprättades på 70-talet och här har flera legendariska verksamheter huset. Wallmans Salonger är en stor del av fastighetens historia och idag hittar du populära restaurangen Pinchos. I huset finns såväl butikslokaler som kontor och lägenheter.

Övrigt
Yta lokal: 142
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Innerstaden, Gamla Väster
Byggnadsår: 1971
Avstånd Malmö C: 800 meter
Parkering: Hyrplatser i garage
Hiss: Finns
Tillträde: Enligt överenskommelse
Hyra: Från 24 000 kr/mån exkl. moms

Kommunikation
Gustav Adolfs Torg ligger på ett par minuters avstånd och där passerar de flesta av Malmös stadsbussar. Malmö Central når du till fots på ca 10 minuter. För bilpendlare är det relativt enkelt att ta sig ut på snabblederna ut ur centrum.

Service
Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen