Kontor, Grusåsvägen, Norremark, Växjö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 10 833 - 15 833 kr/mån
Mäklarcentrum Syd Friskvård (40 m) Shopping (156 m) Restaurang (213 m) Bilservice (231 m) Postkontor (275 m) Kommunikation (322 m) Uttagsautomat (453 m)

Sänk dina lokalkostnader och investera i en bostadsrättslokal. Nu bygger Werkstaden 18 bostadsrättslokaler med bästa läge på Norremark.

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Kontor / Lager/Butikslokal/Lagerlokal/Nyproduktion/Studio / ateljé/Träningslokal / gym/Verkstad/Övrig lokal/Fastighet till salu/Produktionslokal
Total yta 200 m²
Adress Grusåsvägen
Område Norremark
Byggår 2017
Objektsnr 41882679
Lokalguidens estimerade områdeshyra
10 833 - 15 833 kr/mån
650 - 950 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu finns en unik möjlighet att etablera er verksamhet i Växjös snabbast växande verksamhetsområde genom att investera i en eller flera enheter i Grusåsen Företagspark. Projektet kommer bestå av 18 stycken lokaler uppförda i en bostadsrättsförening. Varje enskild lokal är ca 200 kvm i två plan. Lokalerna är anpassningsbara och genom att köpa och slå ihop flera lokaler kan ni bilda en större lokal eller hyra ut delar för att eventuellt förbereda för framtida expansion. Norra industriområdet (Norremark) är strategiskt beläget ca 4 km nordöst om Växjö centrum och är ett expansivt handels- och industriområde i kommunen. I dagsläget är området under full exploatering och samtlig tillgänglig mark är reserverad. Ett stort antal företag har valt att etablera sig här och kommunens långsiktiga plan är att fortsätta styra nyetablering av handel och lätt industri dit. Området har en naturlig närhet till tätorten med bra kommunikationer och snabb förbindelse till trafikleden.

Månadsavgift: Från 5756 kr+ moms. I avgiften ingår kallvatten, löpande underhåll, fastighetsstädning, förvaltning, belysning samt försäkring för fastigheten. Bostadsrättshavaren står själv för el, försäkring, varmvatten, uppvärmning och bredband.

Priser: Från 1 295 000 kr fast pris

Byggnadsbeskrivning:
Tomtareal: 6000 kvm
Lokalyta: 4050 kvm
Grund: Armerad, isolerad betongplatta
Fasad: Väggelement typ Arcelor/Ruukki med betongsockel
Stomme: Stål
Yttertak: Takpapp Typ B, isolering stenull/cellplast
Innertak: Takplåt interiörvit
Bjälklag: Masonitbalkar med spångolv och isolering
Fönster: Tre-glas typ Aluman
Garageport: 4x4,5 m ink 4 rader glas typ Reco
Dörrar: Ståldörr typ Daloc
Trappor: Ståltrappor med vilplan vitlackerad

Lokalbeskrivning:
Entréplan är ca 100 kvm, med ca 5 m takhöjd och avsedd som verksamhetsyta försedd med en stor vikport samt separat personal/kundentré. Övre plan ca 100 kvm, med ca 3 m i takhöjd är förberett för kontor, personalutrymme, kundmottagning eller utvidgat lager och förvaringsyta.
Betonggolv
Mellanväggar av stenullselement El30
Grundbelysning i tak Uppstick V/A för montering av kök
Förberett för WC/dusch där respektive lokalköpare utformar sina egna faciliteter El central
Plan 1 – Entresol:
Träbjälklag med spångolv
Grundbelysning i tak

Tv/tele/bredband: Fastigheten är förberedd för att anslutas till fibernät. Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för abonnemangskostnad.

Övrigt
Köparen ska vara juridisk person, eller enskild näringsidkare som bedriver momspliktig verksamhet. Hemsida till projektet: www.werkstaden.se Till en början kommer ett bokningsavtal tecknas. Ett bokningsavtal är ej bindande. Efter att 12 enheter är bokade kommer förhandsavtal att skrivas. I samband med detta erläggs 10% av den totala köpeskillingen. Upplåtelseavtal tecknas ca 1-2 månader innan tillträde. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ekonomiskplan, stadgar och prislista.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Brf Grusåsen har väl tilltagna kör- och parkeringsytor. Varje lokal har sin egen parkering och lastzon utanför porten samt 2 ytterligare parkeringsplatser. Utöver det finns kund och handikapparkering på området och ytterligare extra parkeringar som föreningen kan hyra ut efter medlemmarnas behov.

Parkering

Ja

Skyltläge

Grusåsen har ett genomtänkt enhetligt skyltprogram där medlemmarna har möjlighet att exponera sig både genom skyltning mot vägen och över varje enskild entré.

Uppvärmning

Fjärrvärme via aerotemprar alt. golvvärme

Deltavägen 7, Norremark

Ljust och trevligt kontor i tvåplanslösning. Planen kan hyra...

Visad

Deltavägen 7, Norremark

Lokalen är på cirka 260 kvm men kan även delas i två mindre ...

Visad

Deltavägen 5, Norremark, Norremarks handelsområde

Ny lokaler uppföres på totalt 2,000 kvm för handel och/eller...

Visad