Kontor, Grisslevägen 19, Väster, Lund

  • 125 m²

Lättillgängligt kontor med bra parkeringsmöjligheter. Här erbjuds både kontorsrum och öppna arbetsplatser.


Lokaltyp Kontor
Total yta 125 m²
Adress Grisslevägen 19
Område Väster
Kommun Lunds kommun
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41920731

Beskrivning

Kliv in i detta luftiga och mycket välplanerade kontor beläget på andra våningen i byggnaden. Här erbjuds både kontorsrum och en öppen yta i mitten av lokalen som kan användas till arbetsplatser eller spontana möten. Separat pentry med matplats som även kan fungera som mötesrum.

Fastigheten Måsen 17 ligger på ett mycket lättillgängligt läge i västra Lund med parkering i direkt anslutning till byggnaden. Endast 10 minuters promenad till Lund C och centrum. Bussförbindelse finns i närheten och Nova shoppingcenter nås på ett par minuter.Ta chansen och kontakta Henrik redan idag för mer information!

Omgivning

En kort promenad från centralstationen hittar vi underbara Väster. Det som tidigare har varit en stadsdel främst för boende har blivit en förlängning av centrum, med närhet till både lunchställen och butiker. Lunds kommun har stora planer för Väster och vi deltar aktivt i stadsutvecklingsprojekten.

Kommunikationer

På cirka 10-15 minuter till fots tar du dig till Lund C (västra sidan) med tillgång till tåg, spårvagn, stads- och regionbussar. I direkt anslutning till fastigheten finns hållplats för både stads- och regionbuss med täta avgångar i rusningstrafik, du når Lund C på 3-4 minuter med buss. Lättillgängligt med bil, Norra Ringen nås på bara några minuter och tar dig sedan vidare ut till E22, E6/E4 eller väg 108.

Service

I närheten finns livsmedelsaffär och innan du når västra sidan av Lund C så finns flertalet restauranger. Vill man handla eller köpa en lunch så ligger Nova Lund några minuter bort med bil eller cykel. Stor markparkering tillhörande fastigheten med månadskort och besöksplatser.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen