Butikslokal, Grepgatan 50, Mariastaden, Helsingborg

  • 202 m²
  • 13 467 - 18 517 kr/mån

I Östra delen av Mariastadens nyaste område, Maria stationsområde finns det möjlighet att etablera er verksamhet i en alldeles nyproducerad lokal. Denna lokal om 202 kvm ligger i markplan precis vidtorget. Lokalen kommer att vara oinreddd, så här har ni verkligen en stor möjighet att påverka utformningen på lokalen så det passar just er verksamhet. Man kan sammanslå ytan med lokalen bredvid och får således en lokal om ca 367 kvm. Närmsta granne är frisör, apotek och ICA-butik och vi ser gärn...


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 202 m²
Adress Grepgatan 50
Område Mariastaden
Objektsnummer 41895338
Områdeshyra 13 467 - 18 517 kr/mån
800 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

I Östra delen av Mariastadens nyaste område, Maria stationsområde finns det möjlighet att etablera er verksamhet i en alldeles nyproducerad lokal.

Denna lokal om 202 kvm ligger i markplan precis vid torget. Lokalen kommer att vara oinreddd, så här har ni verkligen en stor möjighet att påverka utformningen på lokalen så det passar just er verksamhet.

Man kan sammanslå ytan med lokalen bredvid och får således en lokal om ca 367 kvm.

Närmsta granne är frisör, apotek och ICA-butik och vi ser gärna någon verksamhet som kan kompletttera dessa.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Omgivning

Lokalerna är belägna i Mariastaden, i norra Helsingborg vilket är ett snabbväxande område som ligger ca fem km nordost om Helsingborgs centrum. Mariastaden präglas av natursköna omgivningar med bland annat Pålsjo naturområde i abosolut närhet samt närhet till pulserande centrum.

I Mariastaden bor det ca 6000 personer.

Service

I direkt närhet finns det en ICA.butik, apotek, frisör samt gym.


Bilder på lokalen