Lagerlokal, Granitvägen 8, Ljungarum, Jönköping

  • 400 m²
  • 2021-01-01.

Kallager om 400 kvm med två markportar och mark om 1 400 kvm mark inom inhängnat område.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 400 m²
Adress Granitvägen 8
Område Ljungarum
Kommun Jönköpings kommun
Tillträde 2021-01-01.
Objektsnummer 41853400
Bifogade filer

Beskrivning

Kallager om 400 kvm samt 1 400 kvm mark inom inhägnat område och med bra rangeringsytor. Två stycken markportar ger smidig access till lagret, takhöjden är 4 meter till balk och det asfalterade golvet är fritt från pelare.

I intilligande fastighet finns ytterligare 750 kvm lager och kontor att tilläggshyra om så önskas.

Perfekt för entreprenadföretaget som behöver yta för uppställning och förvaring.

Välkommen att kontakta oss för visning och ytterligare info!

Omgivning

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer affärer, byggvaruhus och diverse industrier.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig till Jönköping bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. Här finns till och med färjetrafik inom kommunen för den som så önskar!

Service

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl finns goda chanser till shopping.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen