Kontor, Grännavägen 24, Rosendala, Huskvarna

  • 325 m²

Ljus och öppen kontorslokal med fantastisk utsikt över Vättern. Lokalen ligger i Huskvarna men med närheten till E4:an tar man sig snabbt till central.


Lokaltyp Kontor
Total yta 325 m²
Adress Grännavägen 24
Område Rosendala
Kommun Jönköpings kommun
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41944569

Beskrivning

På Grännavägen 24 finns en stor och öppen kontorslokal med utsikt över E4:an och Vättern. Kontoret är placerat på plan 3 och uppgår till ca 325 kvm. Lokalen är genomgående modern
och fräsch med stora glasparti som delar in kontoren. Samtliga kontor har fönster mot antingen Norr eller Väster vilket gör kontoret naturligt ljusa. Delar av fastigheten är idag uthyrda och samtliga hyresgäster har tillgång till en takterrass på byggnadens tak.

Omgivning

I området pågår ett omfattande utvecklingsarbete.
Huskvarna växer och med tillväxt tillkommer en successiv förändring av stadens olika delar. Området Rosendala (Maden) ligger i ett väldigt centralt läge vilket gör att det är intressant för nya bostäder och arbetsplatser. Jönköpings kommun har tagit fram en fördjupad översiktsplan för området som antogs 19 december 2019.
Jönköpings kommun vill att området ska ha ett varierat innehåll med en blandning av bostäder, arbetsplatser, förskolor, handel, teknisk försörjning, föreningslokaler m.m. Syftet med planen är att ge övergripande förutsättningar för omvandling av industrimark till en ny del av Huskvarna centrum med ca nya 900 bostäder, 500 arbetsplatser, service och gröna stråk. Utöver de nya bostäderna, arbetsplatserna och gröna stråk finns det utrymme för 2 nya förskolor samt handel och service på
bottenplan utmed gatorna.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns i området.

Planlösning

Lokalen är placerad på våning 3 och uppgår till 325 kvm. Lokalen uppgår till stora delar av kontor och har 9 st kontor i varierande storlekar där samtliga kontor har fönster mot antingen norr eller väster. I lokalen finns även ett öppet kök, förråd och driftsrum. Kontorslokalen är ljus och öppen då kontoren har stora glasväggar mot lokalens lounge/entré. För att ta sig till våningsplanet finns en trappa samt en hiss för max 12 personer. På våningsplanet finns även en takterrass som är till för samtliga hyresgäster och kan nås via den allmänna ytan utanför kontorslokalen.

Skyltläge

Skyltläge ut mot Grännavägen och E4:an

Övrigt

Mer information hittar du på www.quadrent.se


Karta


Bilder på lokalen