Butikslokal, Gräddvägen 13, UMEÅ, Umeå

  • 610 m²

Lokal med kontor och verkstadsdel med bra läge på Ersboda.


Lokaltyper Butikslokal / Produktionslokal / Verkstad / Kontor
Total yta 610 m²
Adress Gräddvägen 13
Område UMEÅ
Objektsnummer 41926888
Bifogade filer

Beskrivning

Flexibel och enkel lokal med lättillgängligt och mycket bra läge på Ersboda. Lokalen är i två plan och är i huvudsak uppdelad i kontor- , personal- och industridel med högport. Lokalen erbjuder fina möjligheter att skylta lokalen och därigenom visa upp ditt företag på bästa sätt. För ytterligare information, kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Omgivning

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Porsche center, Stora Coop och XXL sport.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Entréplan med kontors-, personal och verkstadsdel. Övre plan med kontorutrymmen.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.


Karta


Bilder på lokalen