Kontor, Glimmervägen 15, Sollentuna, Sollentuna

Newsec Shopping (9 m) Friskvård (108 m) Restaurang (61 m)

Trevlig lokal i modern fastighet som är optimal för såväl butik som kontor och showroom. Stora fönster ut mot gatan och utmärkt skyltläge. Trevligt läge i Häggvik Sollentuna med mycket nära till all tänkbar shopping och service i Stinsen shoppingcenter. I närområdet finns butiker som City Gross, H&M, Clas Ohlson, Stadium och Ica Maxi....

Beskrivning

Trevlig lokal i modern fastighet som är optimal för såväl butik som kontor och showroom. Stora fönster ut mot gatan och utmärkt skyltläge. Trevligt läge i Häggvik Sollentuna med mycket nära till all tänkbar shopping och service i Stinsen shoppingcenter. I närområdet finns butiker som City Gross, H&M, Clas Ohlson, Stadium och Ica Maxi.

Omgivning

Beläget intill Stinsens köpcentrum blir ni granne till ett 70-tal butiker. Omgivningarna är starka när det kommer till handel och andra aktörer i Häggviks handelsområde är Ica Maxi samt Plantagen. I närområdet finns också bostadskvarter, som ger ett naturligt tillflöde för spontanhandel. Växande bostadskvarter i Turebergsallén. Ett mycket gott läge för den som vill attrahera besökare.

Kommunikationer

Mycket goda möjligheter att ta sig hit för den bilburne. Merparten av besökarna till Stinsen kommer med bil och parkerar utanför köpcentrumet. Bra läge med gångavstånd till Sollentunas pendeltågsstation och Sollentuna Centrum. Buss stannar endast några meter bort, vid hållplats Stinsen.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra för 1 000 kr/mån.
Det finns utomhusparkering på baksidan av fastigheten.
Utan tak utan el - 500:- 3 lediga
Utan tak med el - 600:- 3 lediga
Med tak utan el - 700:- 1 ledi

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Intill Stinsen köpcentrum

Glimmervägen 14, Norrort

Ljusa trevliga lokaler i kontorshus som ligger i direkt ansl...

Visad

Turebergs Allé 36, Sollentuna

Ny butikslokal i trivsamma Turebergs Allé. Lokalen har mycke...

Visad