Kontor, Glimmervägen 10, Häggvik, Sollentuna

  • 59 - 373 m²

Lokalerna är passande för pop up/outlet eller etablerings- evakueringslokal. Här hyr du smidigt på korttidsavtal med anledning av framtida byggprojekt. Omgående tillträde. Samtliga lokaler har personalutrymmen så som pentry och WC. Goda parkeringsmöjligheter; för besökare gäller 3 timmars gratis parkering med p-skiva. För personal finns anvisad personalparkering med månadsbiljett alternativt dagbiljett. Parkering gäller 06.00-22.00. För mer information, välkommen att kontakta Ewa Olsson Lundin,...


Lokaltyp Kontor
Total yta 59 - 373 m²
Adress Glimmervägen 10
Område Häggvik
Objektsnummer 41918346

Beskrivning

Lokalerna är passande för pop up/outlet eller etablerings- evakueringslokal. Här hyr du smidigt på korttidsavtal med anledning av framtida byggprojekt. Omgående tillträde.
Samtliga lokaler har personalutrymmen så som pentry och WC. Goda parkeringsmöjligheter; för besökare gäller 3 timmars gratis parkering med p-skiva. För personal finns anvisad personalparkering med månadsbiljett alternativt dagbiljett. Parkering gäller 06.00-22.00.

För mer information, välkommen att kontakta Ewa Olsson Lundin, centrumchef.

Omgivning

I fastigheten finns bl.a City Gross, men det är nära till flertalet stora handelsaktörer i Häggviks handelsområde, bl.a. Ica Maxi samt Plantagen. I närområdet finns också bostadskvarter. Växande bostadskvarter i Turebergsallén.

Parkering

Parkeringsplatser finns för besökande och personal.