Butikslokal, Gasverket, Stockholm, Stockholm

  • 715 m²
  • Q2 2020

Fantastisk byggnad för café och restaurang samt delishop - Gasverket!


Lokaltyper Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 715 m²
Adress Gasverket
Område Stockholm
Byggår 1896
Hiss Ja
Våning 1 / 1 1/2
Takhöjd Varierande
Tillträde Q2 2020
Objektsnummer 41918892

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att förhyra ett eget litet hus för att ha restaurang, café, bageri, deli etc. Huset är ursprungligen byggt 1893 och nu restaureras det av CA Fastigheter varsamt för att bibehålla den gamla charmen.

Omgivning

Gasverket kommer att bli en ny destination i Stockholm. Här skapar man nya mötesplatser i form av kultur, restauranger, butiker och upplevelse. Totalt bygger man ca 12 000 bostäder som är helt inflyttade under 2019. Idag finns COOP, apoteket. Vi anpassar även tre stycken kontorsbyggnader i första etappen för ca 600 arbetsplatser. Totalt så kommer det att arbeta ca 2 000 människor i området när det står klart.

Kommunikationer

Stomlinje 6, samt 73:an och 55:an

Övrigt

Med byggandet av Norra Djurgårdsstaden, ett av de största stadsutvecklingsprojekten i Europa, sätts det gamla industriområdet i ett helt nytt sammanhang. Ferdinand Bobergs vackra tegelbyggnader kommer sätta tonen för upplevelsen av Gasverket, som inte bara aspirerar på att bli ett stadsdelscentrum utöver det vanliga för de boende i Norra Djurgårdsstaden, utan även en levande destination för alla stockholmare.


Bilder på lokalen