Butikslokal, Gasverket, Stockholm, Stockholm

  • 715 m²
  • Q2 2021

Fantastisk byggnad för café och restaurang samt delishop - Gasverket!


Lokaltyper Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 715 m²
Adress Gasverket
Område Stockholm
Byggår 1896
Hiss Ja
Våning 1 / 1 1/2
Takhöjd Varierande
Tillträde Q2 2021
Objektsnummer 41918892

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att förhyra ett eget litet hus för att ha restaurang, café, bageri, deli etc. Huset är ursprungligen byggt 1893 och nu restaureras det av CA Fastigheter varsamt för att bibehålla den gamla charmen.

Omgivning

Gasverket utvecklas just nu till en ny destination i Stockholm. Här skapas nya mötesplatser i form av kultur, restauranger, butiker och upplevelser. I Norra Djurgårdsstaden finns COOP, Apoteket, Blomsterverket och annan service. Under Q3 2019 så öppnar Systembolaget och Klätterverket. Vi välkomnar även tre nya kontorshyresgäster, Bergh´s communication school, Sandvik Machine Solutions samt House Doctor som kommer att flytta in under 2020. Totalt förhyr dom tillsammans ca 7 000 kvm kontor och totalt ca 600 arbetsplatser. När hela Gasverksområdet är färdigutvecklat så kommer det att arbeta ca 2 000 människor i området och ca 12 000 boende.

Kommunikationer

Stomlinje 6, samt 73:an och 55:an

Övrigt

Med byggandet av Norra Djurgårdsstaden, ett av de största stadsutvecklingsprojekten i Europa, sätts det gamla industriområdet i ett helt nytt sammanhang. Ferdinand Bobergs vackra tegelbyggnader kommer sätta tonen för upplevelsen av Gasverket, som inte bara aspirerar på att bli ett stadsdelscentrum utöver det vanliga för de boende i Norra Djurgårdsstaden, utan även en levande destination för alla stockholmare.


Bilder på lokalen