Kontor, Garnisonsgatan 7A, Berga, Helsingborg

  • 558 m²

Kontor på bottenvåning med kontorsrum samt större rum för utbildning eller öppen planlösning. Bra läge på Berga med olika faciliteter i närheten. Fiber...


Lokaltyp Kontor
Total yta 558 m²
Adress Garnisonsgatan 7A
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41880987
Bifogade filer

Beskrivning

Kontor på bottenvåning med kontorsrum samt större rum för utbildning eller öppen planlösning. Bra läge på Berga med olika faciliteter i närheten. Fiber finns i fastigheten.

Omgivning

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Garnisonsgatan södra som ligger 100 meter bort och som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 22.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. På samma gata finns restaurangerna SMAK, Meny och Nya Köket. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger lite mer än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad bort finns Scandic.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen