Kontor, Garnisonsgatan 7A, Berga, Helsingborg

  • 558 m²

Kontor med kontorsrum och större rum för utbildning eller öppen planlösning. Bra läge på Berga med olika faciliteter i närheten.


Lokaltyp Kontor
Total yta 558 m²
Adress Garnisonsgatan 7A
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41880987
Bifogade filer

Beskrivning

Kontor på bottenvåning med kontorsrum samt större rum för utbildning eller öppen planlösning. Bra läge på Berga med olika faciliteter i närheten. Fiber finns i fastigheten.

Omgivning

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Kommunikationer

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Garnisonsgatan södra som ligger 100 meter bort.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är Scandic.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen